Eladó ház Budapest III. kerület 75 nm
Eladó ház Budapest III. kerület 75 nm
Eladó ház Budapest III. kerület 75 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8096408
Referenciaszám: HZ016558
Frissítve: 9 napja

Budapest III. kerület eladó családi ház 3 szobás: 57,9 millió Ft

57,9 millió Ft
772 000 Ft/m²
75 m²
Alapterület
500 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 168 041 Ft
Második évtől
229 326 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
BŐVÍTHETŐ CSALÁDI HÁZ A III. KERÜLET KIEMELT RÉSZÉN!I DO SPEAK IN ENGLISH CALL ME FOR FURTHER INFORMATIONS!ELADÓ egy 2 szintes 55 nm-es alap területű, önálló családi ház tetőtér beépítési lehetőséggel a Csillaghegyi strand közelében a Rókahegyi úton.Az ingatlan jelenleg amerikai konyhás nappalival és két hálószobával rendelkezik ,de igény esetén a tetőtérben még 2 szoba kialakítható 75 nm-re növelve ezzel a hasznos alapterületet. A telek elhelyezkedésének köszönhetően nagyon szép panorámás kilátást biztosít ,valamint a ház oldalsó részénél elhelyezkedő kertben kialakításra került egy kisebb medence és lekerítésre került egy grillezésre alkalmas rész is.A ház külső homlokzata jó állapotú különösebb felújítást nem igényel a belső rész átlagos állapotúnak tekinthető egy erősebb ráncfelvarrás, esztétikai felújítás kieszközölhető. Műszaki szempontból részleges felújítást igényel a fűtés rendszer a közel múltban lett javítva, az elektromos hálózat igényel némi modernizálást, de jelenleg is minden hibátlanul működik.Fűtése gáz cirkó, minden egyéb közmű víz, gáz, villany egyedi fogyasztás után kerül elszámolásra.A környék kiemelt ellátottsággal és közlekedési feltételekkel rendelkezik a közelben több kisebb kávézó, TESCO bevásárló központ, boltok, cukrászdák , valamint a Csillaghegyi strand található. A csillaghegyi HÉV szintén kocsival 4,gyalog 13 perces sétatávolságon belül megközelíthető, ahonnan 21 perc alatt találjuk magunkat a belvárosban.További információkkal kapcsolatban várom megkeresésüket akár este,vagy akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1973
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Rudolf István Duna House - Corvinnegyed Az iroda összes hirdetése
+36 70 422 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Rudolf István Duna House - Corvinnegyed Az iroda összes hirdetése
+36 70 422 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY