Eladó ház Budapest III. kerület 187 nm
Eladó ház Budapest III. kerület 187 nm
Eladó ház Budapest III. kerület 187 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 8074825
Referenciaszám: HZ051475-4622916
Frissítve: 1 napja

Budapest III. kerület eladó családi ház 5 szobás: 299 millió Ft

299 millió Ft
1 598 930 Ft/m²
187 m²
Alapterület
1117 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 867 774 Ft
Második évtől
1 184 257 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Luxus ingatlan Óbudán az Ürömhegy lábánál! Egy városi luxuslakás áráért most megvehet egy 187 nm-es, dél-nyugati fekvésű, tetőteraszos, örök panorámával rendelkező családi házat. A földszinten 42 nm-es nappali-étkező-konyha, 2 külön álló világos hálószoba, fürdőszoba, és külön WC-vel. A helyiség mérete lehetővé teszi a bide beépítését is. A konyhából közvetlen terasz nyílik, ahol délelőtt kényelmesen elfogyaszthatjuk a reggeli kávét, de a nyári nagy melegben a hálószobákból nyíló teraszon borozgatva nézhetjük a naplementét. A kertben – igény esetén - játszótér, jacuzzi vagy akár úszómedence is építhető. Az emeleten a lépcsőről felérve, tágas, nyitott, fényárban úszó térbe érkezünk. Ez dolgozóként, vagy egy falazással újabb félszobaként is jól használható. Ide került a szülői háló a hozzátartozó méretes gardróbbal és egy újabb fürdőszoba. Ebben, a második fürdőszoba lett kialakítva, továbbá háztartási helyiség funkcionális lehetőséggel. Amennyiben a szekrénybe rejtjük a gépeket, és a sok-sok tároló felületet, akkor a fürdő exkluzív jellege is megmarad. A tágas tetőteraszról a Hármashatár-hegy gyönyörű vonulata látható. A pincében 2 állásos garázs, gépészeti terek és hátul nagy méretű tároló van. Itt lehetőség van szauna építésre vagy akár konditerem kialakítására is. Magas műszaki tartalommal készült el a ház, az ár tartalmazza a bútorral és konyhagépekkel berendezett konyhát! A lényeg a mindig részletekben rejlik! A fűtést a mennyezeten és a padlóban, a hűtést a mennyezeten. Így az otthonunkban télen-nyáron igényeinknek megfelelő állandó hőmérséklet lesz, a fűtési költségek gazdaságosak és – nem mellékes, - a hűtésnél nincsen erős, ránk irányuló hideglevegő befújás. A rendszert környezetkímélő hőszivattyúval üzemeltetjük. A rekuperátoros – hővisszanyerős - szellőztető berendezés – alapfelszerelés. Ez biztosítja egész évben a megszűrt, friss levegőt. Allergiás időszakban a leghatékonyabb védelem az egészségünk érdekében! - Okos otthon technológia előkészítve.- Elektromos mozgatású, hőszigetelt redőnyök beépítésre kerülnek. Amennyiben érdeki az ajánlatom, jöjjön el és nézze meg!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
jó közlekedésű
csendes
panoráma
amerikai konyha
alacsony közös költség
hőszigetelt
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cozma Krisztina Szentendre Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 962 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cozma Krisztina Szentendre Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 962 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY