Eladó ház Budapest III. kerület 120 nm
Eladó ház Budapest III. kerület 120 nm
Eladó ház Budapest III. kerület 120 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7688783
Referenciaszám: 360651121-107
Feltöltve: 17 napja

Budapest III. kerület eladó családi ház 3 szobás: 145 millió Ft

145 millió Ft
1 208 333 Ft/m²
120 m²
Alapterület
266 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 420 827 Ft
Második évtől
574 305 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kiváló befektetés a Kolosy tér szomszédságában! Eladó a III kerületben, a Bécsi úton, 2 utcafronti üzletnyitási lehetőséggel és egyéb helyiségekkel egy 120 nm-es ingatlan, hozzátartozó kis hátsó kerttel. Ha az ingatlan bontásra kerül, tetőtér beépítéssel akár 4 emeletes épület is felépíthető, mélygarázsként további 2 szint kialakítható. Az épület egyik szomszédja újszerű, 4 szintes épület, a másik pedig szintén eladó, hasonló paraméterekkel és áron. A terület 100 %-ban beépíthető. A közművek újonnan bevezetve, az ingatlanhoz 3 villanyóra is tartozik, melyek akár 12 lakásos társasház ellátására is alkalmasak. Kérésre alaprajzot küldünk. Az adatok tájékoztató jellegűek. English: Excellent investment in the neighbourhood of Kolosy Square! For sale a 120 sqm property with 2 street front business openings and other premises and a small back garden in the 3rd district on Bécsi road. If the property is demolished, it can be built up to 4 storey building with attic and the underground garage can be built on 2 additional levels. One of the neighbours is a new 4-storey building and the other is also for sale with similar parameters and price. The area is 100 % buildable. The utilities are newly installed, the property also includes 3 electricity meters, which can supply up to 12 apartment blocks. A floor plan can be sent on request. The data is for information only.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
terasz
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lakatos Mária LHI - LIVING HOME INGATLAN Az iroda összes hirdetése
+36 20 972 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lakatos Mária LHI - LIVING HOME INGATLAN Az iroda összes hirdetése
+36 20 972 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY