Eladó ház Budapest III. kerület 75 nm
Eladó ház Budapest III. kerület 75 nm
Eladó ház Budapest III. kerület 75 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7654145
Referenciaszám: U0044500
Feltöltve: 16 napja

Budapest III. kerület eladó családi ház 3 szobás: 110 millió Ft

110 millió Ft
1 466 667 Ft/m²
75 m²
Alapterület
277 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 319 248 Ft
Második évtől
435 680 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Panorámás Kis Családi Ház Békásmegyer Rókahegyen - Kulcsrakész Otthon Vár Önre! Budapest III. kerületében, Békásmegyer Rókahegyen található ez a különleges lehetőség, egy örök-panorámás kis családi ház megvételére. Az ingatlan egy csendes, családi házas övezetben helyezkedik el, és Lke-2BÓ/O-1 építési övezetbe tartozik. Műszaki Jellemzők: a ház 98%-os készültségi szinten van,valamint azt,hogy csak a kerítés elkészítése,valamint a ház színezése maradt hátra. A ház 30 cm vastag porotherm okos téglából épült. Az építésnél 70 cm sávalapot alkalmaztak. A homlokzatot 10 cm vastag grafitos szigetelés borítja. Modern fancolos hőszivattyús hűtés-fűtés rendszer biztosítja a komfortos életet, padlófűtéssel és rásegítéssel. Gealan 3 rétegű műanyag nyílászárók, smart home motoros redőnnyel felszerelve. A tetőtérben 35 cm vastag kőzetgyapot szigetelés gondoskodik a hőszigetelésről. Az ingatlanba 3x20 amper ipari áram is bekötésre került. Az Ingatlan Paraméterei: Összesen 75 m2 hasznos alapterület, amerikai-konyhás-nappali és két hálószoba két szinten. Dupla-komfortos: modern fürdőszobák, kényelmes élettér. Két tágas terasz: egy 8 m2-es és egy 13 m2-es, ahol élvezheti a friss levegőt és a panorámát. Hőszivattyús fűtés és hűtés a kényelme érdekében. Kulcsrakész állapot, használatbavételi engedéllyel. A Telek Paraméterei: Területe: 277 m2, ami lehetőséget ad saját kert kialakítására és zöld terület élvezetére. Ha bármilyen további kérdése van vagy szeretné megnézni ezt a kivételes otthont, ne habozzon hívni minket! Ez egy lehetőség, amit nem szabad kihagyni, hogy valóra váltsa álmai otthonát.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Erkély:
8,3 m²
Terasz:
13,3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Doktor Tímea Otthon Centrum - XXI. kerület - Zrínyi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Doktor Tímea Otthon Centrum - XXI. kerület - Zrínyi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY