Eladó ház Budapest III. kerület, Testvérhegy 210 nm
Eladó ház Budapest III. kerület, Testvérhegy 210 nm
Eladó ház Budapest III. kerület, Testvérhegy 210 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7897890
Referenciaszám: H475884
Frissítve: 3 napja

Budapest III. kerület eladó családi ház 8 szobás: 240 millió Ft

240 millió Ft
1 142 857 Ft/m²
210 m²
Alapterület
1212 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 696 541 Ft
Második évtől
950 574 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ha az egész családnak együtt lenne az új otthona, ne keressen tovább! Egyedülálló lehetőség a Testvérhegyen, csendes környezetben, kiváló közlekedéssel! Ez a ház tökéletes választás, hiszen két különálló bejárattal rendelkező lakásból áll, amelyek lehetővé teszik a kényelmes együttlétet és az egyéni privát területek kihasználását is. A 220 nm-es, 8 szobás, három fürdőszobás, többszintes családi házat két generáció számára alakítottak ki, mindenkinek kényelmes otthont biztosítva. Mindkét nappaliból a hangulatos teraszra léphet ki, ahol élvezheti a kertet és a friss levegőt. Itt mindenki megtalálhatja a saját helyét, és egyszerre élheti meg a családi összetartozást és az egyéni kényelmet. Válassza ezt az ingatlant az összeköltözéshez, és tapasztalják meg az ideális otthont együtt! A telek mérete 1212 nm, így elegendő hely áll rendelkezésre a gyerekeknek is, hogy biztonságban játszhassanak és szaladgálhassanak. Az ápolt kert fákkal, örökzöldekkel és gyönyörű virágokkal büszkélkedik, ami varázslatos látványt nyújt az év minden szakában. Az ingatlanban 3 autó számára garázs található, továbbá tárolóhely is rendelkezésre áll a 150 nm pinceszinten. Az egész környék gyönyörű, és ideális azok számára, akik a természet közelségét szeretik élvezni. Itt a lehetőség, hogy álmai otthonában éljen Testvérhegyen! Ne habozzon, hívjon most, és tegye meg az első lépést a saját paradicsoma felé!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1995
Terasz:
27,8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodor Ilona Otthon Centrum - Budakalász Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodor Ilona Otthon Centrum - Budakalász Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY