Eladó ház Budapest III. kerület, Rómaifürdő 133 nm
Eladó ház Budapest III. kerület, Rómaifürdő 133 nm
Eladó ház Budapest III. kerület, Rómaifürdő 133 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 7638534
Referenciaszám: 360021061-768
Feltöltve: 16 napja

Budapest III. kerület eladó családi ház 6 szobás: 250 millió Ft

250 millió Ft
1 879 699 Ft/m²
133 m²
Alapterület
500 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 725 564 Ft
Második évtől
990 181 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó a 3. kerületben, RÓMAIFÜRDŐN egy AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, ÚJÉPÍTÉSŰ, LUXUS, 133 nm + 33 nm TERASZOS, 6 szobás HÁZ saját 500 nm telken Eladásra kínálom a 3. kerületben RÓMAIFÜRDŐN, egy csendes kis utcában épülő 133 nm+ 33 nm TERASZOS-os, kétszintes, AMERIKAI KONYHÁS NAPPALI + 5 szobás CSALÁDI HÁZ saját 500 nm telken. A ház beosztása szerint áll a földszinten egy AMERIKAI KONYHÁS-ÉTKEZŐS NAPPALIBÓL (40 nm) és a hozzá kapcsolódó TERASZBÓL, saját kerttel, fürdőből és az előtér és lépcsőházból, valamint 2 SZOBÁBÓL (13, 9 nm). Az emeleten 3 EGÉSZ méretű HÁLÓSZOBÁBÓL (12,9,12 nm), valamint egy tágas fürdőszobából (5 nm) áll. További extrák: - A telek zöldövezetben fekszik, platánfás utcában, - AA magas energiaszintű besorolással rendelkező ház fűtése és hűtése HŐSZIVATTYÚS rendszerrel és HŰTŐ-FŰTŐ KLÍMÁVAL lesz megoldva, 0 REZSI!! - 15 cm vastag GRAFITOS HŐSZIGETELÉS, 3-rétegű ablakok, - Grohe, Geberit, Panasonic, Bramac, Bosch,minőségű termékek, - VÁLASZTHATÓ BURKOLATOK, BELSŐ NYÍLÁSZÁRÓK, SZANITEREK, - ELEKTROMOS ALU-REDŐNYÖK, - KERTRENDEZÉS, KERÍTÉS, AUTOMATA-KERTKAPU, KAPUTELEFON, - KULCSRA KÉSZ ÁTADÁS, luxus minőségben építés, - A közelben iskolás, óvodák, bölcsöde, boltok és minden infrastruktúra megtalálható, a HÉV 10 perc, a busz 5 perc sétatávolságra van, - Kitűnő lokáció jellemzi, igazi kertvárosi hangulat, MOA és a Duna-part sétatávolságra van, a közlekedés és az infrastruktúra kitűnő, a HÉV 10 perc, a 134-busz 5 perces sétával érhető el, - Az építtető nagy múlttal és sok REFERENCIÁVAL rendelkezik itt Csillaghegyen, az ár a kulcsra kész állapotra vonatkozik, Az építkezés 2022-ben kezdődött el, várható befejezés 3 hónap múlva lesz! Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám ingyenes és bank semleges hitel tanácsadással is áll az Önök rendelkezésére. CSOK és egyéb támogatások, valamint hitel felvétellel és tanácsadással is forduljon hozzánk bizalommal! Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, kérem, hogy hívjon bizalommal, várom hívását akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Markó Ivett Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Markó Ivett Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY