Eladó ház Budapest II. kerület 580 nm
Eladó ház Budapest II. kerület 580 nm
Eladó ház Budapest II. kerület 580 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8042353
Referenciaszám: HZ075527-4609189
Frissítve: 1 napja

Budapest II. kerület eladó családi ház 9 szobás: 1 250 millió Ft

1 250 millió Ft
2 155 172 Ft/m²
580 m²
Alapterület
956 m²
Telek
9 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 3 627 819 Ft
Második évtől
4 950 907 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ÁLOMOTTHON PÁLVÖLGYBEN, MEDENCÉVEL, SZAUNÁVAL, BORTREZORRAL, HŐSZIVATTYÚS FŰTÉSRENDSZERREL! Eladó a Pálvölgyi barlang közvetlen közelében, egy 580 nm alapterületű, nappali + 6 szobás prémium kategóriás luxusvilla, szaunával medencével, bortrezorral, hatalmas gardróbbal, dolgozóval. Az ingatlan belsőépítész tervei alapján készül modern stílusban. Az enteriőr teljes egésze exkluzív megjelenésű, harmonikus szín-és anyaghasználatú: funkció és design tökéletes összhangja.Az alsó szinten a garázsokon, háztartási helyiségen valamint tároló helyiségen túl, egy teljesen különálló lakrész valamint dolgozó szoba, fitness és wellness helyiség, illetve exkluzív bortrezor kerül kialakításra, emellett egy teljesen külön bejáratú vendéglakás.A földszinten található nappali, étkező-konyha rész, több mint 80 négyzetméternyi alapterületen kerül kialakításra, közvetlen kertkapcsolattal az ugyanezen szinten található szülői háló résszel együtt. Az emeleten további 3 háló, valamint 2 fürdő és gardrób helyiség található.Az ingatlan igazi különlegessége a parkosított kertben elhelyezésre kerülő medence, mely a szülői hálóból, valamint a nappali-étkező térből egyaránt közvetlenül megközelíthető.Az utcafronti részen található teremgarázsban 3-4 gépjármű parkolására van lehetőség, 10-12 vendégparkoló van kialakítva a ház előtt.A mai kor elvárásainak megfelelő, energiahatékony fűtésről: hőszivattyús fűtésrendszer gondoskodik.Exkluzív otthon az exkluzív ingatlanok szerelmeseinek!Bővebb információért, az ingatlan részletes bemutatásáért várom hívását! További információkért és megtekintésért, kérem hívjon!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Alexandra Szabó Alexandra Prémium és Luxusingatlanok Az iroda összes hirdetése
+36 30 489 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Alexandra Szabó Alexandra Prémium és Luxusingatlanok Az iroda összes hirdetése
+36 30 489 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY