Eladó ház Budapest II. kerület, Rákóczi utca 290 nm
Eladó ház Budapest II. kerület, Rákóczi utca 290 nm
Eladó ház Budapest II. kerület, Rákóczi utca 290 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7714618
Referenciaszám: HZ019550
Frissítve: 16 napja

Budapest II. kerület eladó családi ház 5 szobás: 580 millió Ft

580 millió Ft
2 000 000 Ft/m²
290 m²
Alapterület
540 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 683 308 Ft
Második évtől
2 297 221 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egyedülállóan intim, gazdagon felszerelt (full-extrás), déli fekvésű, kristálytiszta levegőjű, különleges mediterrán villa, kifejezetten a prémium kategória kedvelőinek eladó Hűvösvölgyön.290 nm hasznos alapterületű, 5 WC-s (külön vendég WC), 4 fürdőszobás, 3 hálós + vendégszobás, tökéletesen intim, hangulatos és maximálisan kényeztető villa (medencével, szaunával), pazar örök-panorámával, Hűvösvölgy szívében (Remetekertváros), a Rákóczi utca közepén.Részletek:Teljesen automata, fűtött dupla-garázs + 2 belső és egy külső (utcai) kocsibeálló (sziklakerttel), új kapunyitó motorokkal és új garázsnyitó rugókkal.Vadonatúj kültéri terasz-, erkély- és lépcső-burkolatok.Vadonatúj, karbantartást nem igénylő első és hátsó kerítés- és erkélykorlát elemek.Két oldalon 3,5 m magas tuja-kerítés + termő fügefa, hátsó fronton új telepítésű babérmeggy sövény.Vadonatúj, osztott hatalmas hátsó terasz, pavilonnal, kerti-bútorral és grillsütővel.Időjárás figyelő szenzorral egybeépített automata öntözőrendszer, külön vízórával (almérővel) és kertésszel.Ellenáramoltatóval felszerelt, sós-vizes (klór mentes) kültéri medence, vadonatúj burkolattal és vadonatúj medence fedéssel, szakemberes karbantartással.Vadonatúj, egyedi konyhabútor, hatalmas alsó fiókokkal (végtelen tároló egységekkel), egyedi Madagaszkári kék csillámos labradorit munkapulttal, tükör hátfallal.Az alsó szinten, a szabadidő helyiségben finn szauna, zuhanyzó, víz ellenáramú evezőpad. Ugyanezen a szinten hatalmas mosókonyha a kazánnal, valamint külön vendégszoba és WC.Fent 3 hálószoba, 2 fürdőszobával. A fő hálószoba saját bejáratú fürdővel és gardrob helyiséggel is rendelkezik.A nappali közvetlen terasz kapcsolatos. Ugyancsak a földszinten található a szeparált konyha, bárpultos reggelizővel, a vendég mosdó, valamint kifejezetten a medencéhez kialakított családi zuhanyzó, WC és mosdó.Minden háló és a konyha is rendelkezik önálló klímával.Kiépített 380 V (erősáram) és széles sávú, optikai kábeles internet.Háromszorosan túlméretezett (12 kW teljesítményű), prémium kategóriás Hyundai napelemekkel, SolarEdge központi egységgel (mobilos applikációval), éves szaldó elszámolással (elektromos fogyasztás: 0 Ft).Szeparált kukatároló épülettel.A ház beállt, 17 éve épült prémium anyagokból és nagy szakértelemmel, minden fontos, "elhasználódó" rész frissen felújított.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2003
Erkély:
18 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Gábor Duna House - Királyhágó Az iroda összes hirdetése
+36 70 226 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Gábor Duna House - Királyhágó Az iroda összes hirdetése
+36 70 226 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY