Eladó ház Budapest II. kerület, Erzsébettelek, Torda utca 9 91 nm
Eladó ház Budapest II. kerület, Erzsébettelek, Torda utca 9 91 nm
Eladó ház Budapest II. kerület, Erzsébettelek, Torda utca 9 91 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7421489
Frissítve: 4 hónapja

Budapest II. kerület eladó családi ház 1 szobás: 92 millió Ft

92 millió Ft
1 010 989 Ft/m²
91 m²
Alapterület
1128 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 267 007 Ft
Második évtől
364 387 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Második kerületben, a Hűvösvölgyi végállomástól néhány száz méterre, csendes zsákutcában eladó ez az ingatlan. A ház a nyolcvanas években épült nagyon stabil alapra, falazata B30-as tégla, repedések nincsenek, de teljes felújítást, korszerűsítést igényel. A terek világosak, az alapterülete körülbelül 80nm. Mivel a belmagassága közel 6 méter, így a lakótér közel a duplájára is növelhető. Döntött lapos tetővel rendelkezik, ami részint rettentő menő, részint pedig ellentétben a sátortetős házakkal, a kialakítható felső szinten a tér teljes kihasználását lehetővé teszi. A tér egybefüggő, válaszfalak nem szabdalják, így rengeteg lehetőséget rejt magában a design és a használhatóság terén. A telek területe nagy, de összhangban a környék sajátosságaival javarészt meredek természetvédelmi területen fekszik, így csak kis része használható kompromisszumok nélkül. Cserébe viszont füvet sem kell nyírni hétvégenként. Otthonnak és cégközpontnak egyaránt megfelelő. Igény esetén a ház felújításában is tudok segíteni. Kérem, hogy ingatlanközvetítők ne keressenek. Azért ne keressenek, mert kérésem ellenére már mind megkerestek, de nem fogok velük leszerződni akkor sem, ha már öt befektetőjük ár sorban és akkor sem ha mindannyian individuumok abban a szakmában.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
HH (2016-2023-as besorolás)

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Gal Balazs Gergely
+36 30 971 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Gal Balazs Gergely
+36 30 971 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY