Eladó ház Budaörs 142 nm
Eladó ház Budaörs 142 nm
Eladó ház Budaörs 142 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7981736
Referenciaszám: HZ061935-4576515
Frissítve: ma

Budaörs eladó családi ház 4 szobás: 88,9 millió Ft

88,9 millió Ft
626 056 Ft/m²
142 m²
Alapterület
317 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 258 010 Ft
Második évtől
352 109 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ BUDAÖRSÖN, az önkormányzat közelében egy csendes hangulatos utcában ez a 142 nm-es kétgenerációs családi ház!A Ház jelenleg két külön bejárattal rendelkezik, és két külön lakrésszel melyek viszont igény szerint egybenyithatóak.A földszinti részen egy tágas amerikai konyhás nappali kapott helyet, egy szoba és fürdőszoba. Az emeleti részen pedig egy tágas 17 nm-es erkélyes szoba, melyet akár nappalinak vagy szülői hálónak is ki lehet alakítani, valamint két további szoba, egyenként 10 és 12 nm-esek. Itt kapott helyet még egy fürdőszoba és egy konyhafülke is.Csendes, nyugodt környezete rendezett, a környék óvárosi hangulatú, szűk utcácskákkal és tipikus sváb házaival.Az önkormányzat, busz megálló, óvoda és iskolák pár perc séta távolságra.Az épület 2001-ben hagyományos építési móddal, 38-as porotherm téglafalazattal épült, mely az elmúlt években 10 cm eps szigetelést is kapott.Fűtése kombi gáz cirkóval megoldott, valamint a földszinti konyhában egy fa tüzelésű kályha is helyet kapott mely akár az egész földszinti részt képes befűteni.A ház 175 nm-es udvara térkő borítást kapott, és itt lett kialakítva egy fedett autó beálló is.Kitűnő megoldás lehet több generáció összeköltözésére, vagy nagyobb családok számára.Amennyiben felkeltette érdeklődését várom hívását a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2002
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Domonkos Dávid Duna House Budafok-Újhegy Az iroda összes hirdetése
+36 30 903 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Domonkos Dávid Duna House Budafok-Újhegy Az iroda összes hirdetése
+36 30 903 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY