Eladó ház Budaörs 250 nm
Eladó ház Budaörs 250 nm
Eladó ház Budaörs 250 nm
+28 fotó
Hirdetéskód: 7493423
Referenciaszám: 4201791
Frissítve: 9 hónapja

Budaörs eladó családi ház 7 szobás: 155 millió Ft

155 millió Ft
620 000 Ft/m²
250 m²
Alapterület
564 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 449 850 Ft
Második évtől
613 912 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó két generációs családi ház Budaörs központjában!A 210 nm-es ház 564 nm-es külön hrsz-el rendelkező telekre épült a 80-as években. Idővel bővítették és a tetőtérben is kialakítottak egy külön lakást, így az ingatlan két teljesen különálló lakásból áll. Téglából épült és a 4 cm-es dryvit homlokzati szigetelést kapott. A folyamatosan karbantartott jó műszaki állapotú ház fűtéséről egy gáz cirkó gondoskodik. Az alsó lakáshoz tartozik alternatív fűtés is, melyek egy vegyes tüzelésű kazán és egy teljes értékű kandalló a legnagyobb szobában.A telken egy nagyon hangulatos kert lett megálmodva és megalkotva egy kis kerti tóval és épített sütögetővel. Az ingatlanhoz tartozik egy 39nm-es vegyes falazatú kis ház, mely jelenleg bérbe van adva, így befektetésnek is kiváló lehetőség. Egy különálló garázs is épült a telken, melyet a tulajdonos jelenleg tárolóként használ. A telken még több autó számára lehetséges a parkolás.Budaörs kiváló infrastruktúrájáról híres, ezen a részen is séta távolságra elérhető bolt, óvoda, iskola és buszmegálló, ahonnan 20 perc alatt a kelenföldi pályaudvarra érünk.Amennyiben felkeltette az érdeklődését, további információért keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Miru Szilvia Duna House - Budakeszi Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 935 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Miru Szilvia Duna House - Budakeszi Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 935 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY