Eladó ház Budaörs, Ófalu, Ady Endre utca 134 nm
Eladó ház Budaörs, Ófalu, Ady Endre utca 134 nm
Eladó ház Budaörs, Ófalu, Ady Endre utca 134 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7965491
Feltöltve: 2 hónapja

Budaörs eladó családi ház 5 szobás: 98,1 millió Ft

98,1 millió Ft
732 090 Ft/m²
134 m²
Alapterület
508 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 284 711 Ft
Második évtől
388 547 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó, Budaörsön az Ady Endre utcában egy családi ház. A felújítandó ingatlan egy nyeles telken helyezkedik el, önálló utcai bejárata az Ady Endre utca felől kialakított. A telek körbekerített, növényzete gondozott, összközműves terület. Az ingatlan víz-, villany-, gáz-, csatorna közművel ellátott. A fűtést gáz cirkó biztosítja radiátor hőleadókkal, a melegvízellátást pedig villanybojler látja el. A tetőt tekintve, pala héjalással ellátott fa nyeregtetőről beszélünk. Az alsó szinten egy teraszos nappali, egy szoba, egy kamrával ellátott konyha, WC, két tároló, valamint egy "műhely" kapott helyet. A felső szinten találjuk a fürdőszobát, valamint három különnyíló szobát. A környéken pár perces autóúton belül találhatóak a nagyobb bevásárló központok (Auchan, Mömax stb..) Pár perces séta távra pedig megtalálható a gyógyszertár, élelmiszerbolt, zöldséges, iskola, óvoda, bölcsöde, étterem, kávézó és még edzőterem is van a közelben. Közlekedését tekintve a környék kiemelkedő lehet azok számára, akik elvonulnának kicsit a város nyüzsgésétől, ám mégis fontos számukra annak közel léte, ugyanis autóval pár perc (kb.5-10) alatt Kelenföldön lehetünk, az M1/M7 bevezetőt pedig ennél is gyorsabban érjük el. Tömegközlekedéssel is jól megközelíthető, több buszjárat is rendelkezésre áll, melyekkel Kelenföldre juthatunk (M2 metro) és még éjszakai buszjáratra is támaszkodhatunk. Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését vagy bármilyen kérdése adódott, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
csendes
világos
étkező
kamra
terasz
melléképület
műhely

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rády Rebeka Ypsilon Home Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 30 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rády Rebeka Ypsilon Home Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 30 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY