Eladó ház Budakeszi 100 nm
Eladó ház Budakeszi 100 nm
Eladó ház Budakeszi 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8043944
Referenciaszám: HZ022054
Frissítve: 16 napja

Budakeszi eladó családi ház 4 szobás: 150 millió Ft

150 millió Ft
1 492 240 Ft/m²
100 m²
Alapterület
1430 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 435 338 Ft
Második évtől
594 109 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Budakeszi Máriamakk városrészében, egy 1430 nm-es lakóövezeti telken található  100 nm-es ház.A ház belső elrendezése szinteltolással került kialakításra. A bejárati ajtón belépve, az előtérbe és a konyha helységbe érkezünk, ahonnét az épület hosszanti elosztásának köszönhetően jobbra két lépcsőfokkal megemelve található a nappali,  majd két hálószoba és a  fürdőszoba  is innen nyílik, bal kéz felé pedig újabb  szinteltolással kialakításra került egy 22 nm-es hálószoba, (mely később került hozzáépítésre, tégla falazattal az ingatlanhoz), és ahonnét további szint eltolással nyílik egy nagyon hangulatos borozó helység.Az ingatlan környezete gyönyörűen karbantartott. A kert gondozott és nagy része térkövezett. Itt található a két autó beállását szolgáló garázs, valamint egy szaletli , amely egy helyi faműves keze munkáját dicséri. Itt  kialakításra egy pizza sütő kemence is,  és egy konyha . A kellemes méretű szaletli alkalmas lehet családi összejövetelekre és sütögetésekre is.Az ingatlanban nagyon sok további lehetőség rejlik, jöjjön és nézze meg.Várom hívását a hét bármely napján.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2014
Erkély:
22 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Miru Szilvia Duna House - Budakeszi Az iroda összes hirdetése
+36 20 935 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Miru Szilvia Duna House - Budakeszi Az iroda összes hirdetése
+36 20 935 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY