Eladó ház Budakeszi 161 nm
Eladó ház Budakeszi 161 nm
Eladó ház Budakeszi 161 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7818368
Referenciaszám: 3506_red
Frissítve: 17 napja

Budakeszi eladó családi ház 5 szobás: 115 millió Ft

115 millió Ft
714 286 Ft/m²
161 m²
Alapterület
720 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 333 759 Ft
Második évtől
455 483 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budakeszin kertvárosias, jó levegőjű, békés, zöld környezetben elhelyezkedő ÚJ ÉPÍTÉSŰ ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ szerkezetkész állapotban eladó. A Budakeszi csendes, átmenő forgalomtól mentes mellékutcájában található ingatlan közelében elérhető minden fontos szolgáltatás és tömegközlekedési lehetőség. A 720 nm-es sík telken elhelyezkedő, külső megjelenésében modern vonalvezetésű szerkezetkész állapotban lévő ingatlant - igény esetén - a referenciákkal rendelkező építtető befejezi, a nyílászárók, gépészet, burkolatok, szaniterek még saját elképzelés szerint alakíthatóak. A netto 161 nm-es épület földszintjén tágas nappali található, amely családi összejövetelek és pihenési lehetőségek ideális helyszíne lehet. A hatalmas külső nyílászáróknak köszönhetően nagy mennyiségű természetes fényt kap az ingatlan, így a helyiségek mindig világos és barátságos atmoszférával rendelkeznek. A nappali mellett a földszinten egy kényelmes étkező és konyha található kamrával, tavasztól őszig a nappali-konyha-étkező együtteséhez kapcsolódó félig fedett, délnyugati tájolású terasz lehet a családi és baráti találkozások színtere. A földszinten található még egy háló/dolgozó/vendégszoba, külön mosdó, háztartási- és gépészeti helyiség, valamint közvetlenül ide érkezhetünk a ~36 nm-es garázsból is. Az emeleten kapott helyet a további három hálószoba és az ablakos, káddal és duplamosdóval felszerelt fürdőszoba. A jól bútorozható hálószobák tágasak és kényelmesek, tökéletes lehetőség a pihenésre és a feltöltődésre. Az ingatlanhoz tartozó nagyméretű kert ideális kertészkedéshez, grillezéshez és a gyerekek számára is megfelelő játékteret biztosít. A kíváló paraméterekkel rendelkező, jó beosztású, csendes környezetben lévő, önálló ingatlant még saját elképzelések szerint alakíthatja leendő tulajdonosa, hogy minden tekintetben ideáli családi otthon legyen szerettei számára.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
jó közlekedésű
világos
amerikai konyha
gardrób
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pleszkán Andrea IBRED INGATLAN - A budai hegyvidék ingatlanközvetítője 1992 óta Az iroda összes hirdetése
+36 70 456 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pleszkán Andrea IBRED INGATLAN - A budai hegyvidék ingatlanközvetítője 1992 óta Az iroda összes hirdetése
+36 70 456 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY