Eladó ház Borsodnádasd 104 nm
Eladó ház Borsodnádasd 104 nm
Eladó ház Borsodnádasd 104 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7929682
Referenciaszám: M000335
Frissítve: 16 napja

Borsodnádasd eladó családi ház 3+1 fél szobás: 16,5 millió Ft

16,5 millió Ft
158 654 Ft/m²
104 m²
Alapterület
977 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 47 887 Ft
Második évtől
65 352 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hivatkozási szám: M000335 Részben felújított , átalakított,104 m2-es, tégla-vályogház Borsodnádasd kisváros csendes mellékutcájában. Alapzata, falazata repedésmentes, tetőszerkezete jó állapotú, kisméretű palával héjazott. Az alsó szint födéme betonos, a felső pedig fa födémes. A szuterén rész 1.84 m belmagasságú itt 39.5 m2 van lakásként használva, a földszinten pedig 64 m2. A szuterén területén van még a kazánház és két tároló helyiség 25 m2 területtel, a szuterén résszel összenyitott épületrész normál belmagasságú , itt található az edzőterem és a fürdőszoba ez szintén 25 m2. A házak alaprajzait a képek között találja! Az épület fűtése vegyes tüzelésű kazánnal megoldott, gázcirkó berendezés is van ez beüzemelésre vár. A meleg víz szolgáltatást villanybojler biztosítja. A fürdőszobában a vízvezeték csövek ki lettek cserélve. A szuterén lakóhelyiségek aljzata járólap, a kazáhház simított betonos. A fóldszinten az előszoba és a fürdőszoba járólappal burkolt a többi helyiség aljzata PVC padlós. A nyílászárók a földszinti két első szoba kivételével- a fő épületben műanyagra lettek cserélve, a bejárati ajtó szintén műanyag. A körbekerített telek 977 m2, az első udvarrész a nagykapuval szemben lévő különálló garázsig betonozott. A hátsó kert főleg konyhakernek volt használva, de helyet kapott pár db. szilvafa , almafa, őszibarack és indátlan szeder is a területén. Borsodnádasdban található egy közepes méretű szupermarket, konditerem és tenisz pálya is. Így a kisváros valóban többet nyújt a lakóinak mint egy átlagos falu a régióban. Hívjon, ha felkeltettem érdeklődését, kérdése van, vagy szeretné megtekinteni! Vásárlóinkat ingyenes bank független hitel, CSOK ügyintézéssel, kedvezményes ügyvédi háttérrel, szerződések lebonyolításával segítjük.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Központi fűtés
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
garázs
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sztari Gyula Északi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 279 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sztari Gyula Északi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 279 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY