Eladó ház Böhönye 60 nm
Eladó ház Böhönye 60 nm
Eladó ház Böhönye 60 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8055240
Feltöltve: 1 hónapja

Böhönye eladó családi ház 2 szobás: 9,9 millió Ft

9,9 millió Ft
165 000 Ft/m²
60 m²
Alapterület
2038 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 28 732 Ft
Második évtől
39 211 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
B Home eladásra kínál Böhönyén, csendes mellékutcában ,de közel a központhoz, egy 60 m2-es családi házat! Telek: 2038 m2 Az ház vegyes építésű. Ahogy a képeken is látszik, az ingatlan teljes felújításra szorul. A vezetékes víz nincs bevezetve a házba, a víz az udvaron található kútból nyerhető jelenleg.Csatorna hálózat ki van építve a Községben, rá kell köttetni. Gáz a telken belül található. Jelenleg nincs fűtési mód kialakítva a házban, mivel az ingatlant nem lakják.A házba beérve a konyhába érünk, amiből egy spájz rész nyílik. A házban összesen 2 szoba találhatók, amelyek egymásból nyílóak.A tető cseréppel fedett. Melléképületek találhatóak az udvaron mint pl ólak, tároló.....Garázs nincsen,autóval parkolni az udvaron lehet.A ház csendes, kellemes környezetben helyezkedik el, közelben található óvoda,boltok, posta,orvosi rendelő, gyógyszertár, pékség..... Böhönye egy 2200 fős Község, amely a Balatontól 40 km-re helyezkedik el. Marcali: 20 km Kaposvár: 30 Nagykanizsa: 35 km Azok figyelmébe ajánlanám elsősorban,akik befektetni szeretnének, vagy egy olyan ingatlant keresnek, amelyet saját ízlésük szerint fel tudnak újítani.... Időpont egyeztetésért kérem telefonáljon, akár a hét bármely napján, segítek Önnek megtalálni a legjobb lehetőséget. Az ingatlan adatai a Megbízóm által, a rendelkezésemre bocsátott információkon alapul, ezért ezen adatok teljességéért és helyességéért felelősséget nem vállalok, illetve árváltozás, és adatváltozás jogát fenntartom.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Nincs fűtés
Energetikai besorolás:
H
villany
jó közlekedésű
csendes
kamra
melléképület
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 713 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 713 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY