Eladó ház Bicske, Központ 88 nm
Eladó ház Bicske, Központ 88 nm
Eladó ház Bicske, Központ 88 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7979057
Referenciaszám: M270098
Frissítve: 16 napja

Bicske eladó családi ház 3 szobás: 49,8 millió Ft

49,8 millió Ft
565 910 Ft/m²
88 m²
Alapterület
1128 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 144 532 Ft
Második évtől
197 244 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bicskén aszfaltozott utcában eladó egy 88m2- es 3 szobás, 1128m2-es telekkel rendelkező önálló családi ház. A ház az 1980-as években épült B30-as téglából, betonalapra. A tető betonfödémmel rendelkezik és új Lindab tetőlemezt kapott. A szobák tágasak, jó elrendezésűek, ablakai duplaablakos fanyílászárók redőnnyel ellátva. A fűtés és melegvízellátás elektromosan megoldott. A háznak két külön bejárata is van, egyik a fedett teraszról nyílik. A kertben található egy gyűrűs kút is, amiről könnyedén megoldható a kert locsolása is. A tetőtér beépíthető, továbbá a telek nagy mérete miatt a ház akár tovább is bővíthető, átalakítható. Éjszakai áram és 380V is kiépítésre került. Az ingatlan összközműves, 1/1-es tulajdonban van, térképmásolaton minden hivatalosan fel van tüntetve. Az ingatlan kiváló infrastruktúrával rendelkezik: közelben számos bolt, étterem, óvoda, sportolási lehetőség, gyógyszertár található. Vásárolja meg ezt az ingatlant, legyen az Ön szép OTTHONA! Ebben segítünk INGYENESEN és EXTRA GYORSAN a CSOK PLUSZ és Babaváró gyors intézésével és az OTP bank nyújtotta egyedi kedvezményes hitellel, mely kifejezetten erre az ingatlanra szól. Minden ügyintézés a mi feladatunk, Önnek csak döntenie kell. Segítséget nyújtunk az adásvételi folyamat egészéhez és igény szerint, megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, hogy minden gyorsan és gördülékenyen menjen. Bármikor hívhat, még hétvégén is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1982
Terasz:
9,2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
gáz
összkomfortos
garázs
világos
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Birkás Dóra Érd Bajcsy-Zsilinszky út 160 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 401 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Birkás Dóra Érd Bajcsy-Zsilinszky út 160 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 401 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY