Eladó ház Biatorbágy 120 nm
Eladó ház Biatorbágy 120 nm
Eladó ház Biatorbágy 120 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8087236
Referenciaszám: HZ017795-4630268
Feltöltve: 14 napja

Biatorbágy eladó családi ház 3 szobás: 65 millió Ft

65 millió Ft
541 667 Ft/m²
120 m²
Alapterület
781 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 188 647 Ft
Második évtől
257 447 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Panorámás ház Biatorbágy, Katalin hegyen eladó!Kivételes lehetőség várja Önt Biatorbágy egyik legnyugodtabb részén, a Katalin hegyen! Az ingatlan 2004-ben épült, egy gyönyörű 781 m²-es telken. A ház két lakószinttel plusz pinceszinttel rendelkezik. A földszinten a nappali, fürdőszoba, konyha található. A tetőtérben két tágas hálószoba, egy közösségi tér (mely könnyen privát szobává alakítható), és egy fürdőszoba van.A pinceszinten található egy tágas garázs és tároló terület, amely kényelmet és praktikumot biztosít az autók és egyéb tárgyak és a házi vízmű számára.Bár a nyugalom és a természet közelsége jellemzi ezt az otthont, a modern kényelem sem marad el. Az áram az ingatlanhoz bekötött, míg a vízellátást fúrt kútról, ciszternával oldották meg, így garantálva a folyamatos és megbízható vízellátást. A gáz ellátást pedig a Flaga gáztartály biztosítja, így nem kell aggódnia a mindennapi kényelem hiánya miatt.A kertben a gyümölcsfáktól az örökzöldekig minden megtalálható. A ház szigetelt homlokzattal rendelkezik. Az északi oldalon 8cm-es, míg a többi határoló falon 5cm-es dryvit hőszigetelést kapott.Biatorbágy közlekedése kiváló, Budapest vonattal és busszal egyaránt könnyedén megközelíthető. Katalin hegyen pedig a helyi buszjárat közlekedik, melynek menetrendjét összehangolták a vonat és a Volánbusz járatokkal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2004
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bartucz Károly Duna House Bartók Az iroda összes hirdetése
+36 70 558 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bartucz Károly Duna House Bartók Az iroda összes hirdetése
+36 70 558 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY