Eladó ház Biatorbágy 345 nm
Eladó ház Biatorbágy 345 nm
Eladó ház Biatorbágy 345 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7947783
Referenciaszám: 3723_3969
Frissítve: 21 napja

Biatorbágy eladó családi ház 7 szobás: 320 millió Ft

320 millió Ft
927 536 Ft/m²
345 m²
Alapterület
1082 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 928 722 Ft
Második évtől
1 267 432 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Ingatlankereső! Ajánlom figyelmébe,ezt a két generációs családi házat!!! Igazi ritkaság a piacon! Az Otthon megtalálása egy Jó érzés, amikor megérkezik és megszületik a döntés, ami valóban majd egy Új Életre ad lehetőséget és egy Új Otthont jelent. Fontos, hogy az ingatlanvásárlás hosszú távon is értékálló befektetés legyen! A kivitelező törekedett arra,hogy magas minőségű,egyedi kivitelezésű ingatlant alkosson ezen a nem mindennapi környéken!! Örömmel mutatjuk be Biatorbágy egyik leglenyűgözőbb ajánlatát az exkluzív, csendes utcában található kiváló állapotú családi ház formájában. Ez az egyedülálló ingatlan minden igényét kielégíti, és valódi mediterrán stílusával és felejthetetlen részleteivel elvarázsolja Önt. A minden kényelmet kiszolgáló házban található többek között: 7 szoba, 3 fürdőszoba,3wc, gardrób, 2 nappali, mosókonyha, 3 fedett terasz, gépesített amerikai konyhás nappali ,dupla garázs, kamra, gépház, kandalló. Jelenleg a padló és radiátoros hőleadók vannak,melyek gázkazánról üzemelnek, de hőszivattyúra is át lehet állni. Rövid műszaki leírás: -2003-ban épült -1082nm-telek -44-es tégla falak -38-as tégla falak a pince részen -cserép tető -központi porszívó -riasztó -tűzjelző -fűtés gázkazánnal,padló és radiátoros megoldással/átlagban 40 000 forint/ -kandalló a nappaliban -fúrt kút -öntöző rendszer -esővízgyűjtő tartály 1200l bépítve -födém monolit vasbeton -beépített gépesített konyhák Az épület 1082nm-es telkelt került kivitelezésre. Alsó szinten 83,6nm-es külön lakrész A középső szinten 147nm-es lakórész és 36nm-es dupla garázs aknával 43,6nm terasz. Az emeleten 70,4nm-es lakórész,19,7nm erkéllyel. A diszkrét terasz/ok/ lehetőséget nyújt a pihenésre és a szabadtéri élvezetekre, miközben a rendezett szomszédok garantálják a nyugalmat és a közösségi életet. Az ápolt parkosított kert varázslatos környezetet teremt, ahol gyönyörködhet a növényekben és relaxálhat a természet közelségében. Az öntözőrendszer gondoskodik a kert locsolásáról, míg az elektromos kapu kényelmes és biztonságos bejutást biztosít. Az ingatlan ideális választás akár két generáció számára is, hiszen kielégíti a különböző igényeket és biztosítja a privát szférát. Az eladásra kínált ingatlan Budapest vonzáskörzetében Biatorbágy egyik csendes utcájában, nyugodt környezetben található. A közelben (5-10 perc séta) van bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő, étterem, fitness terem, élelmiszer boltok, buszmegálló. Könnyen megközelíthetők az M0, M1 és M7 autópályák. Mind ez csak ízelítő! HÍVJON FEL, KÉRJEN EGY IDŐPONTOT, JÖJJÖN, NÉZZE MEG! Nekem ebben az ingatlanban az elhelyezkedése mellett, az egyedi kialakítása, formálhatósága és a benne rejlő rengeteg lehetőség tetszik a legjobban. Ha Ön is így látja, hívjon, nézze meg, legyen az új tulajdonosa mielőbb! Nem fogja megbánni! Szép napot sikeres vásárlást kívánok! Köszönöm hogy időt szánt a hirdetésemre!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
csatorna
garázs
kert
jó közlekedésű
csendes
terasz
parkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bakk Zsuzsa Minden ami ház Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 613 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bakk Zsuzsa Minden ami ház Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 613 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY