Eladó ház Biatorbágy 290 nm
Eladó ház Biatorbágy 290 nm
Eladó ház Biatorbágy 290 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7771985
Referenciaszám: HZ030992-4401559
Frissítve: 9 hónapja

Biatorbágy eladó családi ház 6 szobás: 189,9 millió Ft

189,9 millió Ft
654 828 Ft/m²
290 m²
Alapterület
594 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 551 138 Ft
Második évtől
752 142 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Zöld oázis Biatorbágy közepén!Biatorbágy központi részén, eladó egy gondozott kerttel rendelkező kétszintes családi ház, mely egy 594nm-es telken épült. A zöld kertet leilandi ciprusok és babérmeggy bokrok határolják, továbbá kocsányos tölgy, kőrisfa, platánfák, kislevelű hárs is díszíti. Igényes grillező- bográcsozó van kialakítva a kertben. Nagyméretű terasz kapcsolódik a házhoz, amely remek összejövetelek, ebédek helyszíne lehet.A fűtést gázkazán biztosítja, kiegészítő fűtési lehetőség a hűtő-fűtő klíma.Az ingatlan pince szintjén található a garázs, háztartási helyiség, kamra és két nagyméretű helyiség, ami sok lehetőséget rejt magában. A földszinti részen a konyha-étkező és nagyméretű nappali mellett fürdőszoba, előszoba, két szoba, külön WC található. A felső szinten három szoba, egy gardrób, egy dolgozó rész továbbá egy fürdő van kialakítva.További jellemzői:- fény- és mozgásérzékelős kültéri reflektorok- napelem 6KW-os- távfelügyeletes riasztórendszer- kaputelefon- háromrétegű nyílászárók aluminium redőnyökkel, szúnyoghálókkal- fedett kocsibeálló- motoros kapu- kerti tárolókA település infrastruktúrája kiválóan fejlett, gyorsan megközelíthető a vasút-, és buszállomás, továbbá Budapest is autópályán mintegy 15 perc alatt elérhető. Óvoda, iskola, játszótér piac, kávézók, éttermek, posta, közértek a közelben megtalálhatóak. Minden fontos szolgáltatást hamar elérünk, emellett pedig biztonságos környék is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1986
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Miru Szilvia Duna House - Budakeszi Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 935 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Miru Szilvia Duna House - Budakeszi Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 935 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY