Eladó ház Berhida, belváros 82 nm
Eladó ház Berhida, belváros 82 nm
Eladó ház Berhida, belváros 82 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7980603
Referenciaszám: M270130
Frissítve: 9 napja

Berhida eladó családi ház 4+1 fél szobás: 35 millió Ft

35 millió Ft
426 830 Ft/m²
82 m²
Alapterület
1383 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 101 579 Ft
Második évtől
138 625 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szeretne saját Balatoni nyaralót/családi házat Budapesttől alig 1 óra távolságra? 15 percre a Balatontól, Berhidán kínálunk megvételre egy csendes, aszfaltos utcában lévő földszintes családi házat 1383 nm telken. A telken van továbbá egy 20 nm vendégház is. Mindkét épület teljes szigetelést kapott, a tető teljes körűen fel lett újítva. A nagyobbik háznak a tornáca be lett építve, ebből egy méretes, napfényes étkező/nappali lett kialakítva. A kis 1,5 szóbás vendég ház még felújításra vár. Mind a két házhoz tartozik terasz. A telek méretéből adódóan sok lehetőséget rejt magában, például medence (kiépítése tervben van), terveket megtalálja a képek között. A telek hátsó része fás, erdő. Lakóövezeti ingatlan, összközműves, a gázcsonk telken belül található. Jelenleg vegyes tüzelésű kazán biztosítja a fűtést. Tökéletes megoldás nagy családi nyaralónak, akár kiadásra is. További információval kapcsolatban keressen bizalommal. Az ingatlan per és tehermentes, rugalmasan megtekinthető. További információkért és a megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal! Vevőink részére, minden szolgáltatásunk ingyenes! (Hitel és CSOK Plusz ügyintézésben is, szívesen állunk Ügyfeleink rendelkezésére!) Az OTP Bankcsoport teljes körű szolgáltatását igénybe tudja venni ingatlana vásárláshoz és további pénzügyei, befektetései intézéséhez.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
1960
Terasz:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
világos
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Crow Marina Budapest III. kerület Kerék utca 30 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 244 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Crow Marina Budapest III. kerület Kerék utca 30 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 244 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY