Eladó ház Berettyóújfalu 70 nm
Eladó ház Berettyóújfalu 70 nm
Eladó ház Berettyóújfalu 70 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8025950
Referenciaszám: H482165
Frissítve: 16 napja

Berettyóújfalu eladó családi ház 2 szobás: 23,5 millió Ft

23,5 millió Ft
335 714 Ft/m²
70 m²
Alapterület
527 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 68 203 Ft
Második évtől
93 077 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Házvásárlók! Eladó egy varázslatos, nettó 70 nm-es családi ház Berettyóújfaluban, családi házas övezetben. Ez az otthon egy különleges lehetőséget kínál azoknak, akik minőségi életet és kényelmet keresnek a csendes városban. Az ingatlan 2 szoba + nappali elrendezésű, mely ideális tér minden család számára. A szépen kialakított udvarban található egy különálló, 35 nm-es lakható melléképület és műhely, ami számtalan lehetőséget rejt magában. A ház falazata 40 cm vastag vályog, melyet gondosan leszigeteltek, miközben figyelembe vették a fal egészséges légzését is, így szellőzőkkel látták el a szigetelést. Ennek köszönhetően a rezsiköltsége rendkívül alacsony, így a fenntartása könnyű és gazdaságos. A fűtést gáz és vegyestüzelésű kazán biztosítja, mely radiátoros hőleadókkal lett ellátva, így még a leghidegebb napokon is kellemes melegségben lehet része az otthonban. A nyílászárókat modern műanyagra cserélték, így biztosítva a tökéletes hőszigetelést és hangszigetelést is. Ha vágyik egy kényelmes és meghitt otthonra, amely minden igényét kielégíti, ne habozzon, lépjen velünk kapcsolatba még ma és nézze meg ezt a csodálatos ingatlant Berettyóújfaluban!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kristóf Enikő Otthon Centrum - Debrecen - Bajcsy-Zsilinszky utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kristóf Enikő Otthon Centrum - Debrecen - Bajcsy-Zsilinszky utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY