Eladó ház Békéscsaba 293 nm
Eladó ház Békéscsaba 293 nm
Eladó ház Békéscsaba 293 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7963809
Referenciaszám: 211451
Frissítve: 18 napja

Békéscsaba eladó családi ház 6 szobás: 95 millió Ft

95 millió Ft
324 232 Ft/m²
293 m²
Alapterület
1428 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 275 714 Ft
Második évtől
376 269 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Igazi luxus a város szélén Békéscsabán csendes, szép környezetében eladó egy 293 m2 lakótérrel rendelkező családi ház. Az ingatlan jellemzői: -ötletes: a pince szint felett, ahol a kétállásos garázs, szabadidős helyiség és kazánház van található még 3 szint félemeletes eltolással. Így külön szinteken kapott helyett a lenti közös tér /konyha, étkező nappali/ a szülői részleg és a gyerek birodalom. Mindez kettő nappalival, kettő fürdőszobával / a harmadik kialakítás alatt / és 4 szobával felosztva -egyedi: a kialakítása, elrendezése, 6 m belmagasságú, egészen fentig ablakozott szélfogó része cseppet sem szokványos -fiatalos: a mai kor stílusának megfelelő modern belső tér jellemzi -merész: az épületnek egy különleges külső dizájnja, formatervezés van -kényelmes: tágasak a terek, a félemeleti megoldással nem kell egyszerre sokat lépcsőzni, a garázs a házból megközelíthető -előrelátó: a házhoz két emeleti terasz is tartozik, a nagyobbikon kialakították a jakuzzi helyét is -energia takarékos: a nagy belső tér ellenére kedvező a rezsi költség a ház 38-as porotherm téglából épült, 10 cm-es szigeteléssel, fűtése: padlófűtés, valamint a 8 kw-os légteres kandalló mellett Faincor hűtő-fűtő egység van szintenként felszerelve és egy 16 kw-os hőszivattyú rendszerrel összekötve, 3-szor 24 amper használata lehetséges -alakítható: az emeleti szinten még befejezésre vár a fürdőszoba és a közlekedő valamint az udvar kialakítás a kerítés és néhány külső burkolat felhelyezése, a nappaliból kertkapcsolatos terasz burkolása még az új tulajdonosokra vár. Az ezekhez szükséges elemek, festékek mind rendelkezésre állnak -hangulatos.otthonos: az ide tervezett függönyök, drapériák dekoratív részei a háznak és egyben a vételár része. A már meglévő egyedi és modern ház, néhány apróbb dologból álló befejezésével az új tulajdonosnak is van még lehetősége a saját elképzeléseit belevinni és megvalósítani és ezzel egy igazi álomotthont teremteni.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2020
Energetikai besorolás:
D
amerikai konyha
erkély
terasz
pince
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Restály Éva Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 571 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Restály Éva Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 571 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY