Eladó ház Békéscsaba, Magyar u 198 nm
Eladó ház Békéscsaba, Magyar u 198 nm
Eladó ház Békéscsaba, Magyar u 198 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7828362
Referenciaszám: 205703636
Frissítve: 16 napja

Békéscsaba eladó családi ház 3+1 fél szobás: 25 millió Ft

25 millió Ft
126 263 Ft/m²
198 m²
Alapterület
868 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 72 556 Ft
Második évtől
99 018 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ha álmai házát úgy képzeli, hogy  szeretne madárcsicsergésre ébredni, de mégsem akar elvonulni a civilizációtól, ne keressen tovább! Békéscsabán várja Önt ez a hangulatos 198m2 ház, hogy az Öné legyen! Ez a ház azok számára kitűnő választás, akik elég határozottak ahhoz, hogy az álmaikat valóra is váltsák, akár 2 generáció számára.  Az ingatlan felújítandó állapotú, ezért újragondolást igényel, de épp ez adja meg lehetőséget, hogy az Ön kreativitása szabadon szárnyalhasson. Nagyon kicsi az esély, hogy pont olyan házat talál, amilyet megálmodott. Mennyi idejét és energiáját lefoglalná, mire megtalálná - ha egyáltalán megtalálná. Ezért mondom, hogy ne keressen tovább!   Ez a ház olyan helyen áll, amilyet Ön is szeretne. A ház világos, és jó elrendezésű, de amennyiben változtatni akar az elrendezésen, a lehetősége megvan rá. Ki tud alakítani amerikai konyhát, össze tud nyitni tereket, ha a mostani elrendezése nem felel meg Önnek.Ismerős  Önnek az érzés, amikor reggelente alig tudnak elkészülni, mert csak egy fürdőszoba és egy wc van? Ebben a házban ez sem akadály, ugyanis két fürdőszoba és két  wc áll a rendelkezésükre, így többé a várakozás sem lesz probléma. A tágas, világos konyhában kedvére elkészítheti családja kedvenc ételeit, bőven van hely, így akár a gyerekek is kivehetik a részüket a sütésből-főzésből.      A ház egy 868 nm-es telken áll, ami elég nagy ahhoz, hogy akár több gépkocsi is parkoljon bent és még marad hely terasz és kert létrehozásához is!       Én azt szeretem ebben a házban, hogy olyan helyen van, mintha az ember nyaralóban lenne, minden nap találkozhat a természettel, otthon tiszta levegő, csend és nyugalom várja a mindennapok fogataga után. A gyerekek jót játszhatnak a kertben, Ön relaxálhat a teraszon vagy akár sütögethet a kertben.   Hívjon, ha el tudja képzelni magát és családját egy ilyen környezetben és érdekli ez a ház! Nem Ön az egyetlen, aki ilyen helyen szeretne lakni, ezért ne habozzon, hogy megvegye, ne maradjon le róla!   Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni, az ingatlan vásárlásához, banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki Önnek a legmegfelelőbbet. Gyors ügyintézésünknek köszönhetően két hónapon belül már az Öné is lehet ez a nagyszerű ingatlan!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1987
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
kocsibeálló
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bora Mónika Büki Immobilien Az iroda összes hirdetése
+36 70 419 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bora Mónika Büki Immobilien Az iroda összes hirdetése
+36 70 419 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY