Eladó ház Bázakerettye 56 nm
Eladó ház Bázakerettye 56 nm
Eladó ház Bázakerettye 56 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7989722
Referenciaszám: 8_jin
Frissítve: 16 napja

Bázakerettye eladó családi ház 2 szobás: 15,5 millió Ft

15,5 millió Ft
276 786 Ft/m²
56 m²
Alapterület
1202 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 44 985 Ft
Második évtől
61 391 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Zala megyében, a Zalai dombság területén lévő, kivételesen szép fekvésű községben, Bázakerettyén vált eladóvá a fotókon látható ingatlan. Az épület egy 1202 m2-es, enyhén lejtős telken áll, a házikó az 1950-es években téglából, beton alapra épült, jelenleg is stabil, száraz, azonban felújításra, korszerűsítésre szorul. A családi ház előszoba, fürdő, konyha, kamra és két szoba helyiségekből áll, a hasznos alapterülete 56 m2, amelyet egy 28 m2-es pince egészít ki. Az ingatlanba minden közmű bevezetésre került. Bázakerettye távol a nagyvárosok zajától, gyönyörű zöld környezetben fekvő település, ahol strandfürdő, túraútvonalak, erdei kisvasút áll a pihenés, szórakozás szolgálatában. A község közelében található a Budafapusztai arborétum, amely az év nagy részében látogatható, elbűvölő kirándulóhely. A szomszéd településen található tó a horgászás szerelmeseinek, a közelben fekvő Vétyemi ősbükkös pedig a túrázást kedvelőknek nyújt kellemes szórakozási lehetőséget. Fentiek miatt az ingatlan nem csak állandó lakhatásra alkalmas, hanem nyaralóként is megállja a helyét. Falusi CSOK igényelhető! Energetikai besorolás: II Az ingatlan bármikor megtekinthető, a vételár kifizetését követően pedig azonnal birtokba vehető. Amennyiben felkeltette érdeklődését, várom megtisztelő hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
komfortos
jó beosztású
világos
kamra
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
András Jolán joLAND Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 315 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
András Jolán joLAND Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 315 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY