Eladó ház Barcs 175 nm
Eladó ház Barcs 175 nm
Eladó ház Barcs 175 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8051821
Referenciaszám: H482955
Frissítve: 16 napja

Barcs eladó családi ház 6 szobás: 57 millió Ft

57 millió Ft
325 714 Ft/m²
175 m²
Alapterület
7781 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 165 429 Ft
Második évtől
225 761 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Barcs a Barcsi járás természetes központja a horvát határ és a Dráva folyó bal partján helyezkedik el. Barcs város Somogy megye déli részén található, dinamikusan fejlődő kisváros, remek gyógyfürdővel, drávai szabadstranddal. A közelben minden létfontosságú intézmény megtalálható: boltok, éttermek, gyógyszertár, orvosi rendelő, iskola, óvoda, buszpályaudvar, vasútállomás stb. Kirándulási, vadászati, horgászati lehetőségekkel is felkeltheti vendégei érdeklődését. A város a Duna- Dráva Nemzeti Park területén fekszik. Barcs- Drávaszentes fő utcáján kínálunk eladásra egy gyönyörűen karbantartott, fenyőből készült többgenerációs családi házat hatalmas telekkel. Az ingatlan jellemzői: - a 7781 m2- es telken három lakrészből álló családi ház keresi új gazdáját a DDNP szomszédságában - a fő épület sepsiszentgyörgyi ( Hargita ) fenyőből épült, az ottani szakemberek által lett felépítve, melyben 4 szoba, nappali, 1 fürdőszoba, 1 wc, konyha, étkező, előszoba, közlekedő, kazánház, kamra, vendégszoba, fürdőszoba-wc és egy hatalmas terasz kapott helyet. - a tető héjazata: cserép - padlás hőszigetelést kapott - a melléképületben kialakítottak egy vendégházat, melyben egy szoba, konyha-étkező és fürdőszoba-wc található - 3 fázis - az első udvar lekerítve - az ingatlanhoz pince, illetve sok melléképület tartozik ( kb. 400 m2) - fúrt kút is található az udvaron ( működőképes) - a vízvezetékrendszer az egész udvaron, a kert végig került kiépítésre - a kertben barack-, szilva-, körte-, dió-, gesztenye-, hárs-, nyír-, császárfa mellett füge-, málna-, áfonya-és feketeberkenye bokrok teszik szebbé a környezetet - a hátsó udvarban 300 tő akác- és tölgy csemete lett ültetve - központi fűtés: vegyes tüzelésű kazánnal illetve kondenzációs gázkazánnal egyaránt lehetséges - a beépített bútorok az ár részét képezik ( konyhaszekrények, illetve beépített gardrób szekrény a hálóban ) Ha felkeltette érdeklődését az általunk kínált ingatlan, kérem keressen a fenti telefonszámon! Irodánk teljeskörű, ingyenes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, hitelügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1997
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Ránicsné Vida Gabriella Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Ránicsné Vida Gabriella Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY