Eladó ház Barcs, Fürdő utca 117 nm
Eladó ház Barcs, Fürdő utca 117 nm
Eladó ház Barcs, Fürdő utca 117 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7835279
Referenciaszám: HZ088240
Frissítve: 17 napja

Barcs eladó családi ház 5 szobás: 20,99 millió Ft

20,99 millió Ft
179 096 Ft/m²
117 m²
Alapterület
1107 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 60 918 Ft
Második évtől
83 136 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kifejezetten megóvott, jó állapotú,azonnal beköltözhető tágas családi házat keres Barcs nyugodt, csendes, kertes, családi házas övezetében? Mindezt közel a fürdőhöz, gondos gazdától? Olvasson tovább, mert megtalálta!Igen, volt Magyarországon egy korszak, amikor lelkiismeretesen, minden részletre odafigyelve, inkább több cementet használva építkeztek, s nem sajnálták a pénzt az asztalosok által gyártott időtálló nyílászárókra sem. Volt idő, türelem és odafigyelés minden apró részletre. Ilyen ez a családi otthon is, mely 4 szobájával, közel 20 m2-es nappali-ebédlőjével és konyhájával  azonnal nagyon jó térkínálatot biztosít, ráadásul minimális átalakítással korszerű amerikai nappalis, teraszos házat kap az új tulajdonos.Az épület szerkezetileg stabil, száraz, a belső és külső festések szépek, a burkolatok jó állapotúak. A jelenlegi tömör fa parkettára már több helyiségben laminált padló került, a fűtést pedig egy megbízhatóan működő cirkó kazán biztosítja, az építésekor legkorszerűbb alumínium radiátorokkal, melyek hőleadó képessége legendásan kiváló. A virágos, napsütötte udvar a hátsó kerti résszel, tökéletes teret ad a pihenésre. A tetőszerkezet ép, a tetőlécezés is tökéletes állapotban van, s a jelenlegi palafedés beázás mentes. Egyetlen helyen, az egyik kisszoba sarkában látható korábbi beázási nyom, amit természetesen javítottak. A tetőtér alkalmas beépítésre.Jó szívvel ajánlom figyelmébe több gyermekes családoknak, nyugalomra vágyóknak, akik egy azonnal beköltözhető, szép és jó állapotú, otthont keresnek.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1967
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gradwohl Angéla Duna House - Pécs, Király ház Az iroda összes hirdetése
+36 70 567 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gradwohl Angéla Duna House - Pécs, Király ház Az iroda összes hirdetése
+36 70 567 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY