Eladó ház Ballószög 166 nm
Eladó ház Ballószög 166 nm
Eladó ház Ballószög 166 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7934933
Referenciaszám: 3617117-4537549
Frissítve: ma

Ballószög eladó családi ház 5 szobás: 97 millió Ft

97 millió Ft
584 337 Ft/m²
166 m²
Alapterület
1426 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 281 519 Ft
Második évtől
384 190 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kecskemét vonzáskörzetében a mindenki által kedvelt Ballószögön keres nagy házat, ahol az egész család elfér?Elhoztam Önnek és családjának! Itt biztosan nem lesznek hely szűkében! Ballószögön eladóvá vált egy 166 m2-es, 5 szoba + nappaliból álló tégla építésű, további melléképülettel, (3 gépkocsibeálló, fatároló), 96 m2-es pincével, amelyben helyet kapott egy garázs, egy műhely, egy hűtőkamra, egy további kamra, és egy mosókonyha rendelkező családi ház sok extrával! Jellemzők: - 1426 m2 telek (megosztható telek, amely külön eladható akár) - összközmű + fúrt kút - tégla építés - műanyag és fa nyílászárók redőnnyel, szúnyoghálóval - 166 m2, 5 szoba + nappali - gépesített konyha -gázcirkó fűtés, vegyestüzelésű kazán és klímával is megoldott fűtés - új okosbojler - napelem (tovább bővíthető) -klíma - elektromos kapu, - hangulatos, kb. 23 m2 fedett terasz -parkosított kert automata öntözőrendszerrel - kerti tó - tripla fedett gépkocsi beálló - gyors birtokbaadás - aszfaltos út mellett, csendes helyen található az ingatlan Amennyiben egy nyugodt helyen szeretne élni, és nagy teret keres, ahol elfér az egész család, úgy megtalálta. Amennyiben nincs szüksége ekkora telekre, abban az esetben megosztható, és külön eladható! Figyelem az adatlap megbízónktól kapott adatok alapján készült, pontosságáért felelősséget nem tudunk vállalni! ​Amennyiben eladó-kiadó ingatlana van, vagy finanszírozási megoldást keres, hívjon, megtaláljuk a legjobb lehetőséget önnek! A HOUSE36 kínálatában található összes ingatlannal kapcsolatban tudok felvilágosítást nyújtani! Hívjon bizalommal! Szolgáltatásaink Kereső ügyfeleink számára INGYENESEK! Az iroda legfrissebb, aktuális kínálatát a HOUSE36 saját weboldalán találja!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1996
Energetikai besorolás:
D
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Alt Róbertné HOUSE36 Ingatlanhálózat Az iroda összes hirdetése
+36 70 633 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Alt Róbertné HOUSE36 Ingatlanhálózat Az iroda összes hirdetése
+36 70 633 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY