Eladó ház Balatonszárszó 170 nm
Eladó ház Balatonszárszó 170 nm
Eladó ház Balatonszárszó 170 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7987838
Referenciaszám: H480909
Frissítve: 16 napja

Balatonszárszó eladó családi ház 6 szobás: 119,5 millió Ft

119,5 millió Ft
702 941 Ft/m²
170 m²
Alapterület
708 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 346 819 Ft
Második évtől
473 307 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KEDVEZŐ LEHETŐSÉG AKÁR ÁLLANDÓ LAKHATÁSRA, AKÁR NYARALTATÁSRA. Az ingatlan főbb jellemzői: - Csendes, kertvárosias, könnyen megközelíthető részen. - Víz, csatorna, gáz, villany bekötve, napelem folyamatban! - 80%ban felújított családi ház, felújított tetővel, cserélt műanyag nyílászárókkal, külső szigeteléssel és új homlokzattal. - NAPELEM kiépítés február hónapban elkezdődött! - Egész évben hasznosítható, lakható, de nyaraltatásra is biztos jövedelemforrást biztosít. - 110 nm fűtött belső alapterület a főépületben - 25nm műhely és garázs + 20nm egy kicsi új építésű garzon a kertben - A főépületben hatalmas terek, nagy nappali, a mai újépítésűekhez képest, nagyon kényelmes, 4 nagy hálószoba - Hűs terasz, a kertben ezen kívül grillező és száraz pince is van. - A tetőzet cserép tető - 3 fázis lett kiépítve - A fürdőszoba korszerűsítése, felújítása az új tulajdonos feladata lehet A nappali teraszkapcsolatos, a szobák fűtéséről gáz konvektorok gondoskodnak, 4 külön nyíló hálószoba, kamra, kádas fürdőszoba, külön WC található a nagy házban. A melléképületet a garázs köti össze a főépülettel, a kis melléképületben egy szoba, fürdőszobával, friss burkolatokkal, cserélt nyílászárókkal és klíma hűtés/fűtéssel került kialakításra. A házhoz tartozik egy nagy méretű száraz pince is. A kert vége eladásra került a szomszéd tulajdonosnak, emiatt a telek osztatlan közös, de használati megosztási szerződés van és a telek ezen része le is van kerítve. - az udvar teljesen körbekerített, zárt, csendes, zöldövezeti - hangulatos kerti bútorok biztosítják a nyugodt pihenés lehetőségét - több gépjármű parkolására alkalmas az udvar - jól megközelíthető helyen található PRAKTIKUS TEREINEK KÖSZÖNHETŐEN NYARALÓNAK, ÁLLANDÓ LAKHATÁSRA, NYARALTATÁSRA IS KIVÁLÓAN ALKALMAS.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bakó Patrícia Mercédesz Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bakó Patrícia Mercédesz Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY