Eladó ház Balatonkeresztúr, Kötél utca 58 nm
Eladó ház Balatonkeresztúr, Kötél utca 58 nm
Eladó ház Balatonkeresztúr, Kötél utca 58 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7896728
Referenciaszám: 3573_csaszi
Frissítve: 16 napja

Balatonkeresztúr eladó családi ház 2 szobás: 67 millió Ft

67 millió Ft
1 155 172 Ft/m²
58 m²
Alapterület
511 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 194 451 Ft
Második évtől
265 369 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balatonkeresztúron, csendes, nyugodt, forgalommentes zsákutcában, a Mária-hullámtelepi szabadstrandhoz közel eladó egy önálló, 2020-ban épült újszerű, 58 m2-es családi ház, hozzá tartozó körbekerített 511 m2-es telekkel. Az ingatlan korszerű technológiával, beton alappal, ytong téglából épült, 15 cm külső hőszigeteléssel, és 15 cm-es kőzetgyapotos födém szigeteléssel, cserép fedéssel, szúnyoghálóval, és redőnnyel felszerelt 3 rétegű műanyag nyílászárókkal. Az ingatlan 58 m2-es lakótérrel rendelkezik, tartozik hozzá egy 19 m2-es fedett terasz. A lakórész térelosztása a méreteinek megfelelő: található benne egy amerikai konyhás nappali, 2 különálló hálószoba, és egy fürdőszoba wc-vel. A téli hidegben, illetve a nyári melegben a megfelelő klíma biztosítását szolgálja a lakásban felszerelt 3 db invererteres hűtő-fűtő klíma. A melegvizet villanybojler szolgáltatja. A közművek közül a víz, villany, csatorna bekötve, a gáz az utcában, opcionálisan bevezethető. Az udvar rendezett, teljesen körbekerített, az autóbejáró elektromos kapuval felszerelt. Az udvarban található egy önálló 15 m2- es könnyűszerkezetes garázs, valamint egy szintén 15 m2-es tárolásra alkalmas, fedett teraszos kis faház. Az ingatlan kifejezetten alkalmas állandó lakhatásra, illetve nyári nyaralónak is megfelelő. A ház a Hullámtelepi vasútállomástól 10 perc sétára, a hullámtelepi strandtól 12-15 perc kényelmes sétára található. Balatonkeresztúr központja 5 km-re, Balatonfenyves központja, a szabadstrand 3 km-re található. Van a közelben több bevásárlási lehetőség, vendéglátó egység, kisebb szabad strandok, a településen orvosi rendelő, óvoda, iskola. Közeli városok Fonyód és Marcali kb.15 km távolságra találhatóak. Marcaliban van a legközelebbi kórházi ellátás is. Az ingatlan-nyilvántartás szerint családi házként van nyilvántartva az ingatlan, így a családtámogatási feltételeknek( CSOK, CSOK+) megfelel. Amennyiben a vársárláshoz szüksége van hitelre, jogosult Babaváróra, Falusi CSOK 2024-re, vagy vissza nem térítendő állami támogatásra (CSOK Plusz 2024 - re), irodánkban - a CSASZI Ingatlan és Hitelirodában - bank semleges, független hitelszakértő 15 éves szakmai tapasztalattal és kiváló banki kapcsolatokkal díjmentesen segíti a legkedvezőbb pénzügyi konstrukció kiválasztását és a hitelkérelem teljes körű összeállítását. Ügyvédi kapcsolataink révén az adásvételi szerződést is tudjuk rugalmasan szervezni. Irodánkban mindent egyszerűen és egy helyen intézhet!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Fan coil
Építés éve:
2020
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
komfortos
garázs
jó beosztású
jó közlekedésű
világos
amerikai konyha

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kárpáti Csaba Kárpáti Csaba E.V. CSASZI Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 959 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kárpáti Csaba Kárpáti Csaba E.V. CSASZI Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 959 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY