Eladó ház Balatonfűzfő 160 nm
Eladó ház Balatonfűzfő 160 nm
Eladó ház Balatonfűzfő 160 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7897290
Referenciaszám: HZ070251-4503486
Frissítve: 7 napja

Balatonfűzfő eladó családi ház 6 szobás: 179,9 millió Ft

179,9 millió Ft
1 124 375 Ft/m²
160 m²
Alapterület
1273 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 522 116 Ft
Második évtől
712 535 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ˇˇˇˇGyönyörű családi ház eladó zöld övezetben!ˇˇˇˇ Balatonfűzfő CSENDES utcájában, MODERN technológiával épült korszerű lapos tetős családi házat kínálunk eladásra. Az egyszintes ház hasznos alapterülete 160 nm2, melyben 5 hálószoba, 2 fürdőszoba + wc, 1 külön mellékhelyiség, gardrób, háztartási helyiség gépészettel, kamra, illetve egy 50 nm2-es TÁGAS amerikai konyhás nappali + étkező található. Az ingatlan elosztása alapos tervezéssel, átgondolással lett kialakítva, a család minden tagjának privát szféráját biztosítva! A nappali tetején üvegablakok vannak, illetve a nyugati oldalán egy nagy üvegfal húzódik, amely egy 15 nm2-es fedett terasz nyílik, mintegy a közös lakóteret megnövelve. Családoknak közös ebédhez, pihenéshez biztosít kellemes, zavartalan környezetet. A nagyméretű üvegfelületeknek köszönhetően egészen napnyugtáig beszűrődnek a nap sugarai, világossá téve a helyiséget. A háloszobából pedig közvetlenül egy 7 nm2-es nyitott napozóteraszra lépünk ki, ami a szomszédok szemei elől rejtve maradt, így zavartalanul barnulhatunk. A tulajdonos az elmúlt években nagy odafigyeléssel válogatta meg és gondozta a kert növényzetét. Az 1270 nm2-es területet fügefák, szivarfák, pampafüvek és a kerítés egyik oldalát végig hatalmas hortenziabokrok díszítik. A füvet és a növényzetet a telken lévő öntözőrendszer tartja egész nyáron frissen, zölden. A telek vonalának mentén sövények és tuják szolgálnak természetes belátásgátlóként, az udvarnak ezáltal egy kellemes, nyugodt környezetet biztosítva. A kerti szerszámok tárolásához külön fatároló lett építve, illetve közvetlenül mellette bográcsozáshoz, sütögetéshez kialakított fedett rész is található. Az ingatlan elhelyezkedése a NYÁRI SPORTOK szerelmeseinek KIVÁLÓ! Az ősfákkal körbeölelt Laguna Yacht Clubtól csupán 1 km-re található, ami a Balaton legzöldebb, legszebb panorámájú vitorlás klubja. Az Fűzfői öböl a Bakony felől érkező észak-nyugati szél miatt napjainkban kedvelt helyszíne a vízisportoknak, élénk vitorlás élet folyik. A közelben lévő Zagykazetta szörf beach pedig a Balaton legjobb szörfös (egyben kutyás) strandja, ahol szörf és kite oktatás is folyik. A Föveny strand Balaton északkeleti csücskében található, így mindkét partra remek kilátás nyílik, 3km-re az ingatlantól. Az ingatlan 14 km-re van Veszprémtől és az M7-es autópálya 20 perc alatt elérhető. Jelenleg a háztól 900 méterre egy nagy áruház építése van folyamatban. Műszaki tartalom: - Thermo-block 35 falazat, 21 cm szigetelés (a gázfogyasztásnak a költsége rendkívül KEDVEZŐ!) - Thermo-block födém rendszer + 15 cm szórt pur szigetelés - Gázkazán, padlófűtés - Klíma - 6 légkamrás homlokzati műanyag nyílászárók - Elektromos kapu - Öntözőrendszer - Két állásos 35 nm2-es térkövezett FEDETT autóbeálló Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2020
Energetikai besorolás:
C
jó közlekedésű
csendes
amerikai konyha
gardrób
alacsony közös költség
hőszigetelt
kaputelefon
klíma
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Veszprém DH Veszprém DH Az iroda összes hirdetése
+36 20 237 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Veszprém DH Veszprém DH Az iroda összes hirdetése
+36 20 237 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY