Eladó ház Balatonfüred 215 nm
Eladó ház Balatonfüred 215 nm
Eladó ház Balatonfüred 215 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7976187
Referenciaszám: HZ075235
Frissítve: 9 napja

Balatonfüred eladó családi ház 5 szobás: 129,9 millió Ft

129,9 millió Ft
604 186 Ft/m²
215 m²
Alapterület
703 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 377 003 Ft
Második évtől
514 498 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
*** Kizárólag a Duna House kínálatában! ***Megvételre kínálok Balatonfüreden, a Lóczy Barlang közelében egy újépítésű családi házat. A nettó 215 négyzetméteres 2 szintes TÉGLA építésű ingatlanhoz 703 négyzetméteres telekterület tartozik.Igény esetén a területhez további 365 négyzetméternyi terület vásárolható, a rajta álló felújítandó állapotú pincével 25 mft.-ért.A házat ÁTGONDOLT terek jellemzik, ahol a lakó és egy egyéb kiszolgáló funkciók egymástól ELSZEPARÁLTAK. A földszinten háztartási helyiség, gardrób szoba, tároló, fedett terasz, zárt garázs, fürdőszoba+WC, valamint egy szoba található. A felső szinten amerikai konyhás nappali, kamra, fürdőszoba+WC, vendég WC, 3 hálószoba, gardrób, valamint egy balatoni PANORÁMÁS terasz került kialakításra. A ház 2 bejárattal rendelkezik, az emelet belső lépcsőn keresztül, valamint a ház oldalán kialakított külső lépcsőn keresztül direktben is megközelíthető.Az ingatlan ára a jelenlegi készültségi fokra vonatkozik, amelynek kulcsrakész befejezését a tulajdonos igény esetén vállalja. Ajánlom azoknak akik a nyüzsgéstől távolabb, természetközeli környezetben képzeli el álmaik otthonát, vagy nyaralóját.  Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, valamint további információra van szüksége, várom hívását. 

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
2023
Erkély:
23,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czvianov Gábor Duna House - Balatonfüred - Aranyhíd sétány Az iroda összes hirdetése
+36 30 374 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czvianov Gábor Duna House - Balatonfüred - Aranyhíd sétány Az iroda összes hirdetése
+36 30 374 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY