Eladó ház Balatonfüred 228 nm
Eladó ház Balatonfüred 228 nm
Eladó ház Balatonfüred 228 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7773278
Referenciaszám: HZ096314-4402700
Frissítve: 17 napja

Balatonfüred eladó családi ház 4 szobás: 410 millió Ft

410 millió Ft
1 798 246 Ft/m²
228 m²
Alapterület
2534 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 189 925 Ft
Második évtől
1 623 898 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
+++BALATONI PANORÁMÁS HÁZ AZ ERDŐ SZÉLÉN+++ Megvételre kínálok Balatonfüreden, nyugodt környezetben , egy átgondolt tervezésű PRÉMIUM családi házat . 2534 négyzetméteren elhelyezkedő , 228,7 négyzetméter alapterületű ingatlan amelyhez egy panorámás 62 négyzetméteres terasz tartozik. A ház három szintből áll. Földszint: -garázs ,amely több autó tárolására alkalmas -fürdőszoba WC-vel -gépészeti helység -2 darab tároló 1.emelet, két irányból megközelíthető, az udvarról vagy akár a garázsból is belső lépcsőházon keresztül. -hatalmas amerikai konyhás nappali -kettő fürdőszoba WC-vel -szoba -hálószoba -közlekedő -TÁGAS nappali. Innen nyílik egy tágas panorámás terasz jakuzzival. A második szinten egy KÜLÖNÁLLÓ apartman található amely teljesen el van különítve a nagy háztól . Egy külső lépcsőn lehet megközelíteni. Itt található egy hálószoba , fürdő WC-vel , konyha étkezővel , szintén egy szép, kisebb panorámás terasz tartozik hozzá. Az ingatlan 2017-ben épült ,modern levegőszivattyús fűtésrendszer került beépítésre, padló hűtés ,fűtéssel. A fürdőszobákban radiátorokat is elhelyezésre kerültek. A ház építésénél magas minőségű külső és belső burkolatokat használtak. Beépített konyha Gorenje gépekkel. Extrák: -elektromos redőnyök -riasztó -kamera rendszer -elektromos kapu -jakuzzi A kert GYÖNYÖRŰEN parkosított, több száz dísznövény került elültetésre. Lokációját tekintve KIVÁLÓ elhelyezkedés, erdő szélén csend és nyugalom, bevásárlási lehetőség pár perc autóval. Tökéletes állandó lakhatás céljából, nyaralónak, akár befektetésnek is ! Amennyiben felkeltettem érdeklődését , hívjon bátran akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2017
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
csendes
panoráma
amerikai konyha
hőszigetelt
riasztó
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vass Veronika Füred Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 464 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vass Veronika Füred Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 464 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY