Eladó ház Balatonföldvár 191 nm
Eladó ház Balatonföldvár 191 nm
Eladó ház Balatonföldvár 191 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7753077
Referenciaszám: 3490_csaszi
Frissítve: 18 napja

Balatonföldvár eladó családi ház 6 szobás: 230 millió Ft

230 millió Ft
1 204 188 Ft/m²
191 m²
Alapterület
1100 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 667 519 Ft
Második évtől
910 967 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balatonföldváron, Magasparton családi ház eladó! Balatonföldvárnak, a Balatonra legszebb kilátást nyújtó részén, a magasparti villanegyedben eladó egy közel 200 m2-es, minden igényt kielégítő, háromszintes, felújított, folyamatosan karbantartott családi ház, hozzá tartozó 1100 m2-es, gondozott és parkosított telekkel. Az ingatlanon látszik a tudatos tervezés, melynek hatására a tágas terek, a helyiségek jól átgondolt elosztását élvezhetjük. Az ingatlan többszöri korszerűsítése során minőségi anyagok és burkolatok kerültek beépítésre. Az ablakok szúnyoghálóval és redőnnyel felszerelt műanyag nyílászárók. Az ingatlan helyiségei: - A földszinten található egy előtér a közlekedővel, ehhez csatlakozik a lépcsőház, az amerikai konyha étkezővel, kamra, nappali, különálló wc, hálószoba a hozzá tartozó fürdőszobával. Az emeleten a közlekedő kibővült részében található egy kis társalgó, a 4 különálló szobához tartozik egy tágas fürdőszoba és egy különálló wc. Az épület Balaton felőli oldalán két szobából is megközelíthető a a gyönyörű panorámát nyújtó nagy méretű erkély, melyről a fák lombjai között, a Balaton vize szikrázik. Az alaksorban található a mosókonyha, itt kapott helyet a szauna és egy zuhanyzó, valamint a ház teljes gépészete. A D-i tájolású fedett teraszt az udvaron gondosan megtervezett, parkosított, minden évszakban virágzó növények ölelik körbe. A két autó beállásos, 40 m2 garázs külön épületben van. Kialakítása során a tulajdonosok gondoltak arra, hogy alkalmas legyen egyéb kerti és sport eszközök tárolására, valamint az udvarban található fűthető, fedett medence teljes gépészete is elférjen benne. Az épület beton alapra, tégla falazattal épült, a tető cserép fedésű. A fűtésről és a melegvíz ellátásról az alaksorban elhelyezett Veissmann gázkazán és melegvíz tároló gondoskodik. Az épület biztonságáról a biztonsági szolgálathoz bekötött riasztórendszer, valamint a földszinti nyílászárókra felszerelt kovácsoltvas ajtók gondoskodnak. Az ingatlan azonnal birtokba vehető! Igény esetén külön megállapodás keretein belül, akár teljes berendezéssel. Amennyiben a vársárláshoz szüksége van hitelre, jogosult Babaváróra, Falusi CSOK 2024-re, vagy vissza nem térítendő állami támogatásra (CSOK Plusz 2024 - re), irodánkban - a CSASZI Ingatlan és Hitelirodában - bank semleges, független hitelszakértő 15 éves szakmai tapasztalattal és kiváló banki kapcsolatokkal díjmentesen segíti a legkedvezőbb pénzügyi konstrukció kiválasztását és a hitelkérelem teljes körű összeállítását. Ügyvédi kapcsolataink révén az adásvételi szerződést is tudjuk rugalmasan szervezni. Irodánkban mindent egyszerűen és egy helyen intézhet!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2000
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
jó közlekedésű
világos
amerikai konyha
kamra
gardrób
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kárpáti Csaba Kárpáti Csaba E.V. CSASZI Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 959 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kárpáti Csaba Kárpáti Csaba E.V. CSASZI Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 959 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY