Eladó ház Balatonendréd, Balatonendréd utca 87 nm
Eladó ház Balatonendréd, Balatonendréd utca 87 nm
Eladó ház Balatonendréd, Balatonendréd utca 87 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7724842
Referenciaszám: 6-2571
Frissítve: 16 napja

Balatonendréd eladó családi ház 4 szobás: 29,9 millió Ft

29,9 millió Ft
343 678 Ft/m²
87 m²
Alapterület
1513 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 86 777 Ft
Második évtől
118 426 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Balla ingatlaniroda eladásra kínál Zamárditól 4 kilométerre Balatonendréden egy az 1960-as években épült kiváló adottságú, festői környezetű 87 nm-es 1513 nm telken fekvő családi házat. Az ingatlan négy szobával, előszobával, konyhával, viszonylag tágas fürdőszobával és az épület alatt található részleges felszereltségű pincével rendelkezik. A bútorok, berendezések a vételár részét képezik. A fűtést gázkonvektor biztosítja. Az épület falazata tégla, egy része a hátsó részen vályog. Az épületben fa nyílászárók kerültek beépítésre. A tető fedése, pala. Az épület felújítandó. Kisebb bővítéssel átalakítással nagyobb, kedvezőbb tér kialakítható. Az ingatlanon villany, csatorna, kút található. A pihenést egy külső terasz teszi kényelmessé, a kert alkalmas hobbikertészkedésre, melyben jelenleg virágoskert, termő gyümölcsfák találhatók, mely biztosíthatja egy család mindenkori zöldség, gyümölcs szükségletét. A 17 méter széles telek kerítéssel bekerített. A szomszéd telkek rendezett porták megközelítése aszfaltos úton, kiváló. A környék nyugodt, csendes. A települést Natura 2000-es terület határolja, körülöleli a természet közelsége, őzeket, szarvasokat és egyéb vadonélő állatokat, védett növényeket figyelhetünk meg. A környező dombok remek lehetőséget biztosítanak túrázásra, lovaglásra, néhány percen belül elérhető a festői környezetben lévő Aliréti vadászház. A faluban háziorvosi, védőnői szolgálat, gyógyszertár, posta, óvoda, iskola és két bolt található. Az ingatlan elhelyezkedése miatt állandó lakhatásra is alkalmas, de kiváló lehetőség az idegenforgalom számára, nyaralónak is kiváló befektetés. Csok igényelhető. Gépkocsival Zamárdi központja 5 percen belül, Budapestről az ingatlan 1 óra alatt elérhető. Amennyiben csendes, pihenésre, kikapcsolódásra alkalmas helyet keres, megtalálta ingatlanát! Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
komfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pap Éva Balla Ingatlan - Siófok - Relax - Ingatlansiófok Az iroda összes hirdetése
+36 30 540 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pap Éva Balla Ingatlan - Siófok - Relax - Ingatlansiófok Az iroda összes hirdetése
+36 30 540 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY