Eladó ház Balatonederics 200 nm
Eladó ház Balatonederics 200 nm
Eladó ház Balatonederics 200 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8062066
Frissítve: 19 napja

Balatonederics eladó családi ház 6 szobás: 64,5 millió Ft

64,5 millió Ft
322 500 Ft/m²
200 m²
Alapterület
718 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 187 195 Ft
Második évtől
255 467 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balatonedericsen, a csodálatos természeti környezetben fekvő településen eladó egy 2 szintes, jó állapotban lévő családi ház. A teraszokról láthatjuk a Balatont, a Szent György hegyet, a Badacsony, Szigliget várát is. Az épület belő kialakítása: Pince szint: tároló helyiségek, kazánház, előtér Földszint: - szélfogó - nappali (cserépkályha, kerámia járólap) - étkező (kerámia járólap) - 3 szoba (parketta) - konyha + kamra (kerámia járólap) - fürdőszoba - közlekedő (kerámia járólap) - terasz - lépcsőfeljáró 1. szint: - nappali (kerámia járólap) - 3 szoba (hajópadló, parketta) - közlekedő (kerámia járólap) - konyha + kamra (kerámia járólap) - fürdőszoba - külön WC - terasz (kilátással a Balatonra, a környező hegyekre) A fűtés a földszinten cserépkályhákkal oldható meg (3 db), a felső szinten 2 db hűtő/fűtő klíma található, de lehetőség van egyéb elektromos fűtés kialakítására is. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja, szintenként 1-1. A tetőt pala borítja. Nemrég megújult a villamos hálózat (32 A). Az emeleten hőszigetelt, műanyag nyílászárók, a földszinten hőszigetelt, műanyag bejárati ajtó került beépítésre. Az udvar nagy részét pázsit borítja, rajta különféle gyümölcsfák, virágok, örökzöldek találhatók. Az épület szerkezetileg kiváló állapotban van. Aki a Balaton mellé tervezi új otthona kialakítását, annak kiváló választás lehet ez az ingatlan. Akár két generáció részére is megfelelő. A Balaton autóval néhány perc alatt elérhető, de gyalog vagy kerékpárral is kényelmesen megközelíthető. Az ingatlan turisztikai hasznosításra is kiválóan alkalmas, a két lakószint egymástól függetlenül megközelíthető.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Cserépkályha
Erkély:
10 m²
Terasz:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
panoráma
erkély
terasz
pince
vízórás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
GlobalHouse Ingatlaniroda GlobalHouse Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 520 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
GlobalHouse Ingatlaniroda GlobalHouse Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 520 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY