Eladó ház Balatonberény 100 nm
Eladó ház Balatonberény 100 nm
Eladó ház Balatonberény 100 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7973766
Referenciaszám: HZ043308
Frissítve: 17 napja

Balatonberény eladó családi ház 3 szobás: 114 millió Ft

114 millió Ft
1 140 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
651 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 330 857 Ft
Második évtől
451 523 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
2 ingatlan szinte egy áráért eladó!Balatonberény, vízhez közeli részén 8 perc sétatávnyira a Balatontól eladó 2 db egyedi hangulatú, parasztház.A 650 nm-es, sík, részben térkövezett, részben füvesített udvaron, lehetőség van több gépkocsi beállására is.Az utcafronton található régebbi épület 2023-ban modern technológiával került felújításra, lehetővé téve a ház lélegzését. A közel 60 nm-es lakóterületen 2 szoba, fürdőszoba és étkezős konyha került kialakításra. Tetője cserép, fűtése H tarifával megoldott elektromos, de hűtő-fűtő klíma is rendelkezésre áll mindkét ingatlanban.Hátsó, kisebb épülete téglából készült és közel 30 nm + 21 nm fedett teraszból áll. Kialakítását tekintve egy szoba, fürdőszoba és amerikai nappali található benne. Egy beszerelt jakuzzi teszi még kényelmesebbé a pihenést. Az ingatlan teljes bútorzatát az ár már magában foglalja.Azonnal költözhető!Ha szereti a régi hangulatú házakat de mégis kényelmes, felújított ingatlanra vágyik akkor megtalálta. Egyedileg készített beépített bútorai, vastag falai, látszódó gerendái és autentikus hangulata magával ragadó.Amennyiben valaki kiadásban gondolkodik, azonnal az is megoldható, papírjai készen állnak.Kérdés esetén kérem, keressen.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
1890
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mácsainé Tischner Henriett Duna House - Keszthely, Bercsényi Miklós utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 742 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mácsainé Tischner Henriett Duna House - Keszthely, Bercsényi Miklós utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 742 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY