Eladó ház Balatonberény 167 nm
Eladó ház Balatonberény 167 nm
Eladó ház Balatonberény 167 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7895820
Referenciaszám: H476047
Frissítve: 24 napja

Balatonberény eladó családi ház 6 szobás: 85,99 millió Ft

85,99 millió Ft
514 910 Ft/m²
167 m²
Alapterület
669 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 249 565 Ft
Második évtől
340 583 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÁSRA KÍNÁLOK EGY 167NM-ES CSALÁDI HÁZAT BALATONBERÉNYBEN! CSAK AZ OTTHON CENTRUM KÍNÁLATÁBAN! Nyaralóként használt kítűnő állapotban lévő családi ház főbb jellemzői: - A tulajdonosok tudomása szerint a ház 1987-ben épült. Nagy közösségi terek jellemzik, de igény esetén elvonulást biztosít a pihenni vágyók részére. A belső terek jól átgondoltak és praktikusak, 2 hálószoba, és 3 félszoba biztosítja a család együttélését, akár 13 fő elszállásolásával, így teret adva a kellemes nyári összejövetelek helyszíneként. - Gáz cirkó kazán gondoskodik a fűtésről, ezt kiegészíthetjük hűtő- fűtő klímával. - Műanyag, és fa nyílászárók, redőnnyel, és szúnyoghálóval. - A ház földszintje 83 nm, a terasz 31,46 nm, és a garázs 15,08 nm. Az emelet 57 nm, és az erkély 9,8 nm. - A telek 669 nm. Itt kapot helyet egy tároló, és egy két helyiségből álló lakrész ,amit kis átalakítással nyárikonyhává, vagy apartmanná alakítható. - A kertben igényesen karbantartott növények találhatóak. - Az ingatlant rendezett tulajdonviszonyok jellemzik. A családi ház nagy üvegfelületeinek köszönhetően egész nap fényárban úszik. Kiváló ingatlan azok számára, akik minden igényt kielégítő, esztétikus környezetben szeretnék megtapasztalni a balatoni életstílust, mind otthonként , mind nyaralóként használva. Amennyiben egy álandó otthont keres, vagy álmai balatoni nyaralóját, keressen bizalommal, egy egyeztetett időpontban megmutatom!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1987
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vincze Anita Otthon Centrum - Keszthely - Sörház utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vincze Anita Otthon Centrum - Keszthely - Sörház utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY