Eladó ház Balatonalmádi 420 nm
Eladó ház Balatonalmádi 420 nm
Eladó ház Balatonalmádi 420 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7754417
Referenciaszám: M237564-4391905
Frissítve: 1 napja

Balatonalmádi eladó családi ház 6 szobás: 559 millió Ft

559 millió Ft
1 330 952 Ft/m²
420 m²
Alapterület
931 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 622 361 Ft
Második évtől
2 214 046 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó örökpanorámás luxusingatlan Balatonalmádiban, Veszprém vármegyében az északi parton! Balatonalmádi Öreghegy városrészén, örökpanorámás, új építésű, 420 m2-es családi ház eladó, mely egy 935 m2-es telken helyezkedik el. Az ingatlan teljesen új, még senki nem lakott benne. Az energiahatékonyság érdekében a legkorszerűbb gépészeti megoldásokkal épült, mint a 20 cm-es grafitos homlokzati hőszigetelés, vagy a hőszivattyús rendszer (ami hűt-fűt, meleg vizet állít elő). A háromrétegű hő- és hangszigetelt nyílászárók wifiről és távirányítóról is vezérelhető elektromos alumínium redőnyökkel és zsaluziákkal lettek ellátva, továbbá a hűtésről minden szobában inverteres klíma gondoskodik. Az eladó ingatlan biztonságáról kamera- és riasztórendszer gondoskodik. A házhoz elektromos kapuval ellátott, egyállásos garázs tartozik, továbbá a ház előtt kialakításra kerültek térkövezett gépkocsi-beállóhelyek. A parkosított kert locsolásáról automata öntözőrendszer gondoskodik. A háromszintes ingatlant akár 2 külön lakásként is lehet használni, hiszen biztosított a 2 szinten a külön bejárat, ezáltal több generáció számára ideális otthon, vagy nyaraló ahol mindenki elvonulva tud pihenni. Az ingatlan elosztása: Felső szint: - egyállásos garázs, - amerikai konyhás nappali kandallóval, - 2 hálószoba, - fürdőszoba, vécé, - egy tágas, panorámás terasz Középső szint: - egy tágas előtér innen nyílik külön bejárat a középső szintnek az udvarra, - 60 m2-es amerikai konyhás nagy nappali ahol a hangulatról egy elektromos kandalló gondoskodik, - 2 hálószoba, - 2 fürdőszoba - egy panorámás terasz Alsó szint: - Wellness-részleg - egy hangulatos borospince. A Wellness-részleg jakuzzival, szaunával, berendezésre váró fitneszteremmel, pihenőszobával várja a felfrissülni vágyókat. ovábbá tartozik még hozzá öltöző, fürdőszoba külön mosdóval, tároló és gépészeti helyiségek is. Az ingatlanhoz tartozik továbbá egy boltíves borospince étkezővel, amely tökéletes helyszíne lehet a baráti, családi borestek megszervezésének. A nyári meleg napokban igazi felfrissülést nyújt a kertben a fedett medence, melynek fűtéséről- hűtéséről hőszivattyú gondoskodik. A teljesen új bútorzat a vételár részét képezi. Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, várom a hívását a hét bármely napján, akár hétvégén is! Az ingatlan előre egyeztetett időpontban megtekinthető! Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
panoráma
amerikai konyha
pince
hőszigetelt
riasztó
klíma
kandalló
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Maczucza Márton OTP Ingatlanpont Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 30 345 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Maczucza Márton OTP Ingatlanpont Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 30 345 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY