Eladó ház Balatonalmádi 142 nm
Eladó ház Balatonalmádi 142 nm
Eladó ház Balatonalmádi 142 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7713664
Frissítve: 2 hónapja

Balatonalmádi eladó családi ház 2+2 fél szobás: 122 millió Ft

122 millió Ft
859 155 Ft/m²
142 m²
Alapterület
240 m²
Telek
2+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 354 075 Ft
Második évtől
483 209 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
BALATONALMÁDIBAN TÖBBFÉLE FŰTÉSMEGOLDÁSSAL RENDELKEZŐ CSALÁDI HÁZ ELADÓ Balatonfüred kedvelt kertvárosi területén Vörösberényben álló családi házat kínálunk eladásra A ház 1996-ban épült,142 nm lakóterületű, világos, tágas családi ház mely egy 240 nm-es telken helyezkedik el. A földszinten találunk egy előtért a rendkívül tágas és kényelmes amerikai konyhás nappalit melyben kandalló is biztosíthatja a meleget és egy nagy méretű zuhanyzós dupla mosdós WC-vel ellátott fürdőszobát. Felső szinten három hálószoba, gardróbszoba, közlekedő és egy kádas, dupla mosdós fürdőszoba WC található. Az ingatlan fűtését gázcirkó vagy légkondik, a meleg víz ellátását villanybojler biztosítja. Mindkét szinten légkondicionáló teszi kényelmessé a forró nyári napokat. A konyha bútorzata és a konyhai gépek a vételár részét képezik. A modern hőszigetelt ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval lettek felszerelve. A szépen parkosított kertben mindig zöld növényzet és egy kisebb vízforgatóval ellátott medence valamint egy 13 nm-es garázs található. A ház alatt egy boltíves pince van kialakítva. Extra felszereltség a garanciás légkondik , 11 db napelem, kandalló, riasztó, elektromos kapu, napelemek. Azoknak ajánlom, akik alacsony fenntartási költségű, jó elosztású, igényes, szép házat keresnek. Szeretnek madárcsicsergésre ébredni, kedvelik a zöld övezetet és a jó szomszédokat, vágynak egy olyan házra, amit már nem kell felújítani, max. kifesteni, a saját ízlésükre. Ingatlan vételára : 146 millió forint Hívjanak bizalommal 06705878161 számon szívesen megmutatom!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1996
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
duplakomfortos
kocsibeálló
garázs
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
csendes
világos
amerikai konyha
gardrób
erkély
pince
beépített konyhabútor
vízórás
riasztó
kaputelefon
klíma
kandalló
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Béres György
+36 70 587 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Béres György
+36 70 587 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY