Eladó ház Balatonalmádi, Öreghegy 115 nm
Eladó ház Balatonalmádi, Öreghegy 115 nm
Eladó ház Balatonalmádi, Öreghegy 115 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7258891
Referenciaszám: 155866
Feltöltve: 17 napja

Balatonalmádi eladó családi ház 3 szobás: 75 millió Ft

75 millió Ft
202 703 Ft/m²
115 m²
Alapterület
370 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 217 669 Ft
Második évtől
297 054 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Balatonfüred ingatlaniroda megvételre kínál egy gyönyörű Balatoni Panorámával rendelkező ikerház felet Balatonalmádiban az Öreghegyen. Az ingatlanhoz végig aszfaltozott út vezet, könnyen megközelíthető, környezete kertvárosi jellegű, Városi ellátási szint (boltok, intézmények, tömegközlekedés, strand és egyéb szórakozás) a városközpontban, kb. 1 km távolságra. A telek rendezett, új kerítés épült a közelmúltban, még kialakítandó kerítésmezőkkel és kapuzattal. Az udvarban gyümölcsfa és örökzöld található, nagyobb zöldfelülettel. A házhoz hatalmas teraszok tartoznak, melyekről tökéletes kilátás nyílik a Balatonra. Az épület 1983-ban épült. 2013-ban a burkolatok esztétikai felújítása, a tető zsindelyfedésre cseréje történt, a külső nyílászárók fa és fém szerkezetűek, ezeknek a cseréje már az új tulajdonos igényei szerint cserélhetőek. Az ingatlan időszakos használatú nyári lak volt, ezért még fűtés rendszer nem lett kialakítva. A házban víz, villany rendelkezésre áll, gáz a telekhatáron található. A földszinten nappali, konyha, étkező, fürdő és a lépcső található. Az emeleten két tágas szoba (terasszal), valamint fürdő áll rendelkezésre. A tetőtérben igény szerint kialakítható a továbbiakban akár újabb lakrész is. A pinceszinten egy garázs található, jelenleg tárolásra használják, de autó beállására is alkalmas. A garázson kívül felszíni autóbeálló is található az udvarban, így 2-3 autó parkolása is kényelmesen megoldott.   Hívjon, és tekintse meg személyesen! Akár HÉTVÉGÉN is! MI LEVESSZÜK AZ ÖN VÁLLÁRÓL A TERHET. IRODÁNKBAN KOLLÉGÁM DÍJMENTES, BANKFÜGGETLEN HITELFINANSZÍROZÁSI TANÁCCSAL SEGÍTI ÖNT. A BANKOKNÁL A HITEL FELVÉTELÉIG ÖN MELLETT, AZ ÖN ÉRDEKEIT SZEM ELŐTT TARTVA IGYEKSZIK A LEGMEGFELELŐBB KONSTRUKCIÓT KIVÁLASZTANI. AZ IRODA SZOLGÁLTATÁSAI TOVÁBBÁ: ÜGYVÉDI TANÁCSADÁS, SZERZŐDÉSKÖTÉS. ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY, BIZTOSÍTÁS, ÉRTÉKBECSLÉS ELKÉSZÍTÉSÉBEN SZAKÉRTŐ KOLLÉGÁK KÖZREMŰKÖDÉSE.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamási Gergő Openhouse Veszprém Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 523 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamási Gergő Openhouse Veszprém Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 523 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY