Eladó ház Balatonakali 78 nm
Eladó ház Balatonakali 78 nm
Eladó ház Balatonakali 78 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7945593
Referenciaszám: 108226
Frissítve: 16 napja

Balatonakali eladó családi ház 4 szobás: 67 millió Ft

67 millió Ft
858 974 Ft/m²
78 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 194 451 Ft
Második évtől
265 369 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kertvárosi, bővíthető családi ház Balatonakaliban! Falusi CSOK igényelhető! Balatonakali állandó lakosai és nyaralótulajdonosai által kedvelt, kimondottan zöld, kertes részén eladó ez a jelenleg 1 szintes családi ház, kényelmes méretű telekkel, melléképületekkel. Ajánljuk: ☀️ CSALÁDOKNAK - jelenlegi elosztásával 2,5 szoba áll a család rendelkezésére, azonban TETŐTERE BEÉPÍTHETŐ, de az épület alapterülete is BŐVÍTHETŐ ☀️ NYARALÓNAK - felújítás után egész éves tartózkodásra, kétlaki élet kialakítására is kiválóan alkalmas az épület, ☀️ ÖNFENNTARTÁSRA VÁGYÓKNAK- itt szinte mindent megtermelhet magának a tulajdonos, és a pincében egész évben tárolni is tudja A téglából épült főépület 78 m2-es belső, hasznos alapterületű. A földszinti rész egy család számára kényelmes lakásként funkcionált, a beépített terasszal, 2+1 fél szobával, konyhával, kamrával és fürdőszobával, valamint egy belső feljáróval a tetőtérbe. A ház egy része alá van pincézve, itt kapott helyet a kazánház a régi vegyes tüzelésű kazánnal és a jelenleg használt gázkazánnal. A kert 607 m2. ahol kialakításra került egy kicsi nyári lak,ami alatt egy pincében lehet télire eltárolni a megtermelt zöldségeket és gyümölcsöket. A kert hátsó részében fából épült műhely és egy garázs, valamint jó állapotú, téglából épült baromfiudvar található. Ezek választják le az udvartól a veteményesként használt kertrészt. Jelenleg már néhány éve lakatlan ház, nem romos, KÖLTÖZHETŐ állapotú. Műszakilag belülről minimálisan, inkább csak esztétikailag szorul felújításra. A tetőtér beépítése esetén a tető felújítása szükséges lehet, azonban jelenleg sem ázik, átlagos állapotú. Összességében elmondható, hogy tulajdonosai folyamatosan és lelkiismeretesen karbantartották, jelenleg is temperáló fűtéssel vigyázzák az állapotát. Kb 10 évvel ezelőtt a főépület belülről fel lett újítva, néhány ablak kivételével a külső nyílászárók műanyagra lettek cserélve, és a festésen kívül a szobákban igényes laminált padló került lefektetésre.A beépített veranda üvegei itt-ott elrepedtek, amennyiben a lakás részeként használná az új tulajdonos, úgy a fémkeretes ablakokat érdemes fára vagy műanyagra cserélni. A 607 m2-es telekből jelenleg összesen mintegy 110 m2, azaz 18%van beépítve, így bővíthető. A helyi építési szabályozás az ingatlant Lke 4-es kategóriába sorolja, ahol a beépíthetőség 25%, 4,5 m magassággal. A minimálisan kialakítható telekméret az övezetben 700 m2. Az ingatlanról a valósághű megtekintés érdekében VIDEÓ készült. Amennyiben honlapunkon (FüredIMMO) nézi ezt a hirdetést, úgy a lap alján megtekintheti, ha más hirdető portálon, akkor kérésre szívesen megküldjük Önnek. Ügyvédi és mérnöki háttérrel, ingyenes és banksemleges hitelügyintézéssel segítjük a gyors és korrekt adásvételeket, igény esetén akár hétvégén is. Keressen minket elérhetőségeinken, vagy lépjen be irodánkba ( FüredIMMO, Balatonfüred,Köztársaság u 6 Utcafront)

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rácz Virág FüredIMMO Az iroda összes hirdetése
+36 30 509 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rácz Virág FüredIMMO Az iroda összes hirdetése
+36 30 509 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY