Eladó ház Bakonyjákó, Csendes 98 nm
Eladó ház Bakonyjákó, Csendes 98 nm
Eladó ház Bakonyjákó, Csendes 98 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7814004
Referenciaszám: M249384
Frissítve: 16 napja

Bakonyjákó eladó családi ház 3+1 fél szobás: 22 millió Ft

22 millió Ft
224 490 Ft/m²
98 m²
Alapterület
1952 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 63 850 Ft
Második évtől
87 136 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó családi ház Veszprém megye Bakonyjákó Eladó Bakonyjákón egy részben felújított parasztház. A ház 98 nm., három egész és egy fél szoba, nappali, étkező, konyha, fürdő, előszoba elosztású. A meleget kályha, kandalló a meleg vizet villanybojler biztosítja. Az átépítés során a víz rendszer teljesen cserélve lett. A ház folytatásában található tároló, garázs, nyári konyha és egy fedett terasz. A telek 1952 nm., mérete miatt akár gazdálkodásra is alkalmas. Több gyermekes családnak is jó választás. Bakonyjákó különleges fekvésű, csendes, gondozott, közel 700 főt számláló bakonyi település Pápától délkeletre, közvetlenül a 83. számú főút mellett, a Bitva -patak völgyében. A falut körül ölelő festői környezet, a túraútvonalak, látnivalók, rendezvények remek kikapcsolódást ígérnek az ide látogatóknak. Több civilszervezet gondoskodik a hagyományok ápolásáról, programok szervezéséről, a lakosok összefogásáról. A falu kommunális infrastruktúrája (víz, villany, gáz, szennyvízhálózat, vezetékes telefon) teljes egészében kiépített. Belterületünkön jó minőségű, szilárd burkolatú úthálózat jó közlekedési feltételeket biztosít az itt lakóknak és az ide látogatóknak egyaránt. A településen óvoda, iskola, posta, bolt megtalálható. További információért keressen a megadott telefonszámon.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1958
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
gáz
csatorna
komfortos
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóthné Marcona Szabina Ajka Szabadság tér 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 820 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóthné Marcona Szabina Ajka Szabadság tér 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 820 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY