Eladó ház Bakonybél 41 nm
Eladó ház Bakonybél 41 nm
Eladó ház Bakonybél 41 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7551199
Referenciaszám: 293016
Feltöltve: 16 napja

Bakonybél eladó családi ház 1 szobás: 19,9 millió Ft

19,9 millió Ft
485 366 Ft/m²
41 m²
Alapterület
583 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 57 755 Ft
Második évtől
78 818 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
BAKONYBÉLBEN OTTHONOS KIS HÁZ ELADÓ! Kis házat keres nagy lehetőségekkel? Akár befektetésnek is alkalmas lehet vendégházként, akár hétvégi házként saját részre! Az 1950-es években épült ház csendes zsákutcában helyezkedik el, nyugodt környezetben. 2022-ben ki lett cserélve a teljes elektromos hálózat (3 fázis, 32A), 2020-ban pedig az ablakok és a bejárati ajtó. Fűtése jelenleg lemezkályhával lehetséges, kialakítható elektromos fűtőpanel vagy klíma (ennek a helye ki van építve). Egy nagyobb szoba, konyha, előszoba, kamra és fürdőszoba került kialakításra. A burkolatok jó állapotúak, a helyiségek elrendezése akár alakítható is. A ház 54 nm-es területen helyezkedik el, tartozik hozzá egy 529 nm-es telek (külön helyrajzi számon van), mely mögötte helyezkedik el. Műszaki adatok: - VEGYES falazatú, - a fűtése KÁLYHÁVAL lehetséges, - a meleg vizet VILLANYBOJLER szolgáltatja, - a nyílászárók MŰANYAG és FA típusúak, - nyeregtetős, fedése PALA, - födém szerkezete FA. AMIBEN SEGÍTENI TUDUNK: - Megbízható ügyvédi háttér, - Energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése, - INGYENES, BANKFÜGGETLEN hitelügyintézés, - Állami támogatások: CSOK, Babaváró támogatás, Falusi CSOK, - Személyi kölcsönök, - Megtakarítások, lakástakarék. - Az elírások és változtatások jogát fenntartjuk! 15 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALATTAL. További információkért forduljon hozzám bizalommal. :) Kérjük hivatkozzon irodai referencia számunkra! Irodai referenciaszám: Hd 175 KERESÜNK ELADÓ/KIADÓ INGATLANOKAT VESZPRÉM MEGYÉBEN!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Kandalló
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortos
kandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Teplán Gábor Pannon Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 625 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Teplán Gábor Pannon Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 625 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY