Eladó ház Aszófő 300 nm
Eladó ház Aszófő 300 nm
Eladó ház Aszófő 300 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7878188
Referenciaszám: M250616-4486170
Frissítve: ma

Aszófő eladó családi ház 8 szobás: 369 millió Ft

369 millió Ft
1 230 000 Ft/m²
300 m²
Alapterület
904 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 070 932 Ft
Második évtől
1 461 508 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy 300 m2-es, kétszintes családi ház Aszófőn, a Balaton északi partján, mely lenyűgöző Balatoni panorámával büszkélkedik! Az ingatlan ideális elhelyezkedése miatt kivételes kilátás nyílik a Balatonra mind a nappalik, mind a hálószobák ablakain keresztül. A ház tágas teraszán és gyönyörű kertjében tökéletes lehetőség nyílik a kellemes kikapcsolódásra és pihenésre. Az 900 m2-es telekre épült ház jól átgondolt tervezéssel rendelkezik, akár egy 6 fős nagycsalád számára is kényelmes otthont biztosít nyaraláshoz vagy állandó lakhatáshoz. Az ingatlan 6 különálló szobával, 2 tágas nappalival és 3 fürdőszobával rendelkezik, melyek két szinten helyezkednek el. A földszinti nappaliban egy impozáns cserépkályha is megtalálható, amely a téli hónapokban bőséges meleget és hangulatot biztosít. A lakás további kényelmi szolgáltatásokkal is ellátott, mint például gáz-cirkó fűtés és padlófűtés, valamint klímaberendezések a nyári hőmérséklet szabályozásához. Napkollektorok is könnyen telepíthetők, mivel az előkészítés már megtörtént. Az ingatlan belső elrendezése: 5 hálószoba 2 tágas nappali 1 dolgozószoba 3 fürdőszoba, közte egy szaunával 3 vécé 1 konyha 3 gardrób 1 nagy terasz 1 erkély A házhoz tartozik egy gyönyörűen gondozott kert, tele virágokkal és nagy fákkal, valamint egy fúrt kúttal és egy jakuzzival. A parkolást kétállásos garázs biztosítja. Az ingatlan teljesen berendezett és azonnal költözhető. Szükség esetén minimális felújítás és szaniter cserék szükségesek a földszinti és emeleti fürdőszobákban, valamint a konyhában. Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a hét bármely napján, akár hétvégén is! Az ingatlan előre egyeztetett időpontban megtekinthető! Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2010
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
jó közlekedésű
csendes
panoráma
gardrób
bútorozott
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Maczucza Márton OTP Ingatlanpont Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 30 345 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Maczucza Márton OTP Ingatlanpont Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 30 345 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY