Eladó ház Apostag, Ady Endre utca 81 nm
Eladó ház Apostag, Ady Endre utca 81 nm
Eladó ház Apostag, Ady Endre utca 81 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7818167
Referenciaszám: HZ018006
Frissítve: 18 napja

Apostag eladó családi ház 2 szobás: 31,2 millió Ft

31,2 millió Ft
385 185 Ft/m²
81 m²
Alapterület
1075 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 90 550 Ft
Második évtől
123 575 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy 81 nm alapterületű, nagyon jó állapotú ingatlan. Ez az otthonos ház vegyes falazatú, ahol a tágas terek és a jó fényviszonyok kellemes otthoni légkört teremtenek.Az ingatlan utcafronti nézettel rendelkezik, így a belvárosi élet ritmusát otthonából is élvezheti mindenki, aki itt lakik. A fényáradat, amely a nap folyamán beszűrődik, még tágasabbá és élénkebbé teszi a tereket.A fűtésről egy vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, amely gazdaságos és hatékony megoldást nyújt a hidegebb hónapokban. Ez a rendszer nem csak a kényelmet, de a fenntarthatóságot is szem előtt tartja, így Ön nem csak otthonának melegét biztosíthatja vele, hanem aktívan hozzájárulhat a környezetvédelemhez is.Az ingatlan jelenlegi állapota kiemelkedően jó, tehát az új tulajdonos gond nélkül költözhet, anélkül, hogy jelentősebb felújításokba kellene kezdenie. Ez ideális lehetőség lehet olyan vásárlók számára, akik nem szeretnének az új otthonuk állapotával kapcsolatos aggályokkal foglalkozni.Az 81 m²-es lakás elosztása kiválóan kihasználja a rendelkezésre álló teret, így a leendő lakók kényelmesen helyezkedhetnek el anélkül, hogy zsúfoltság érzetük lenne. Ez az ingatlan így ideális választás lehet akár fiatal pároknak, akár kisebb családoknak is, akik békés és kellemes otthont keresnek a város szívében.Összességében, ha egy jól karbantartott, kényelmes és otthonos lakásra vágyik, amely közel van a város pezsgő életéhez, de ugyanakkor csendes és nyugodt környezetet is nyújt, ez az ingatlan tökéletes választás Ön számára. Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, keressen minket bizalommal, és tegyen egy lépést álmai otthona felé!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Fatima Duna House - Dunaújváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 449 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Fatima Duna House - Dunaújváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 449 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY