Eladó ház Apc 149 nm
Eladó ház Apc 149 nm
Eladó ház Apc 149 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7939055
Referenciaszám: H339862
Frissítve: 15 napja

Apc eladó családi ház 3+1 fél szobás: 32,9 millió Ft

32,9 millió Ft
220 805 Ft/m²
149 m²
Alapterület
806 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 95 484 Ft
Második évtől
130 308 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
NAGYCSALÁDOSOK, FIATALOK, BEFEKTETŐK FIGYELEM! Heves vármegye, Apc településén eladásra kínálok egy 149 nm-es, ÖSSZKOMFORTOS, VEGYES ÉPÍTÉSŰ, 3+1 SZOBÁS családi házat! A szinteltolásos ház melegéről gáz- és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, továbbá rendelkezésre áll egy klíma is. A téglából és betonból épült ingatlan elosztása jónak mondható, a szobák külön nyílóak. Az alsó és a felső szinten egyaránt találhatóak szobák, illetve fürdőszoba-WC is, így akár külön lakrészként, külön generációnak is javasolt. Az építménynek három külön bejárata van, így több oldalról is megközelíthető. Az ingatlanban több felújítás történt, a tető három éve lett felújítva, a parketta pár éve lett felcsiszolva, az ablakok és a kültéri ajtók ugyancsak újszerűek. A ház nagy része külső szigeteléssel ellátott. Az épület egy része alatt száraz, földes burkolattal ellátott pince helyezkedik el, a ház mögött pedig egy három részből álló, ytongból épült melléképület található. Az autó parkolása az udvarban megoldott, de garázs kialakítására is van lehetőség a tágas udvaron. A konyhabútor az ár részét képezi, amennyiben az új lakó igényt tart rá. A 806 nm-es telek elkerített, több termő gyümölcsfával, jó termőfölddel rendelkezik, jelenleg nincs művelés alatt. A házból szép panoráma nyílik a Mátrára, a környéken sok a kirándulóhely. Autópálya felhajtó néhány percre található, Budapest pedig 1 órán belül elérhető. Bármely korosztály számára ajánlott, vállalkozóknak is kitűnő lehetőség!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1986
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
jó közlekedésű
panoráma
erkély
pince
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Sándor Ingatlanmentor Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Sándor Ingatlanmentor Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY