Eladó ház Apátistvánfalva, Fő út 120 nm
Eladó ház Apátistvánfalva, Fő út 120 nm
Eladó ház Apátistvánfalva, Fő út 120 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7848333
Referenciaszám: HZ057158
Frissítve: 16 napja

Apátistvánfalva eladó családi ház 2 szobás: 65 millió Ft

65 millió Ft
541 667 Ft/m²
120 m²
Alapterület
23112 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 188 647 Ft
Második évtől
257 447 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Apátistvánfalván eladó 2,3 hektáros telken álló 120 nm-es családi ház!A település az Őrségi Nemzeti Park területén, az osztrák-magyar-szlovén hármashatárnál, az osztrák határátkelőtől 10, a szlovén határátkelőtől 3 kilométerre található. A legközelebbi város, Szentgotthárd mindössze 8 km-re van a községtől.Alpokaljai dombságon fekszik, erdők és dombok veszik körül, ennek köszönhetően településszerkezetét a szórványbeépítettség jellemzi. Itt garantált a csend, a nyugalom, és a természet közelsége.A 23 112 nm-es telken szinte minden megtalálható, ami az Őrségre jellemző, így az új tulajdonosnak nem csak egy hatalmas területű rét, hanem egy erdőrész is a rendelkezésére áll majd.A nettó 120 nm-es családi ház az 1920-as években épült, felújítandó, azonban stabil szerkezetű. Az ingatlan igazi különlegessége a konyhában található, közel 100 éves, a mai napig tökéletesen működő kemence. A nagyméretű helyiségek lehetőséget adnak arra, hogy azok átépítésével akár több szoba is kialakítható legyen.Apátistvánfalva méltán híres turizmusáról is, így befektetésnek is kiváló, hiszen a környéken nagy igény van a vendégházakra.Az új életet kezdőknek, a város zajától elvonulni vágyóknak szintén tökéletes választás ez a csendes kis község.Amennyiben felkeltette érdeklődését, és Ön is megtapasztalná az Őrségi Nemzeti Park varázsát hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1920
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Abonyi Nikoletta Duna House - Zalaegerszeg, Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 233 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Abonyi Nikoletta Duna House - Zalaegerszeg, Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 233 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY