Eladó ház Andocs 192 nm
Eladó ház Andocs 192 nm
Eladó ház Andocs 192 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7702206
Referenciaszám: 162311
Feltöltve: 16 napja

Andocs eladó családi ház 5 szobás: 44,99 millió Ft

44,99 millió Ft
16 645 Ft/m²
192 m²
Alapterület
2703 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 130 572 Ft
Második évtől
178 193 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda kínálatában eladó a #162311 hivatkozási számú andocsi családi ház. Andocs (Somogy megyében mindentől elérhető távolságra fekszik) központjában helyezkedik el egy kétszintes, remek állapotban levő családi ház. FALUSI CSOK igénybevehető! - Siófok 41km - Kaposvár 39km - Balatonpart 25km Tégla építés, vaskos falak, részben kicserélt nyílászárók, cserépfedés, beépíthető tetőtér, 2700m2-es telek, élhető terek két szinten (2*96m2+tetőtér)! Garázs, külön pince, füstölő épület, megannyi lehetőség! Szuterén szinten kis lakrész - konvektoros fűtéssel, emeleten nappali + 3 háló, konyha, fürdő, wc, gáz cirkó-központi fűtés. Kazánt kiegészítve lehet a köztponti fűtést vegyes tüzelésűvé alakítani.  Garász + legalább 3 autónak kocsibeálló az udvaron. Gyönyörű füvesítés, rendezett udvar, tavaszi virágokkal, szőlőlugassal. Éljen családjával egy fantasztikus, nyugodt, zöld környezetben. Helyközi/távolsági buszjárat érinti a települést, így akár a Balaton irányába, akár Kaposvár felé biztosított a közlekedés. Andocs településen a csatornahálózat nem lett kiépítve így a házakat derítő/szennyvíztároló gödörrel látták el, jelen esetben évente egyszer szükséges az üríttetése, mely pár ezer forintos költséggel jár. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó andocsi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #162311 Az Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1988
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gracza Anett Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 493 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gracza Anett Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 493 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY