Eladó ház Anarcs 36 nm
Eladó ház Anarcs 36 nm
Eladó ház Anarcs 36 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8048273
Referenciaszám: U0046304
Frissítve: 16 napja

Anarcs eladó családi ház 1 szobás: 13,5 millió Ft

13,5 millió Ft
375 000 Ft/m²
36 m²
Alapterület
1629 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 39 180 Ft
Második évtől
53 470 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ez a Kossuth utcai új építésű, könnyűszerkezetes ház belső kialakítása befejezésre vár attól függően, hogy az új tulajdonos lakásnak, vagy egyéb tevékenységhez használná. Ki van alakítva a konyhapult helye, a fürdőszobában jelenleg mosdó és wc van felszerelve. Igény szerint válaszfallal tovább alakítható a belső tér. A fűtés klímával működik. Rendelkezésre áll minden közmű, az ipari áram is. A telek nagy része be van ültetve 1000 db fenyőfa csemetével, az utcafronti és a ház melletti kertrészen örökzöld növények kaptak helyet. A telek beépíthetősége 30%-os, a megengedett építmény magasság 5 méter. Lehetőség van a telken egy nagyobb családi ház építésére is, ebben az esetben a meglévő ház kiválóan használható bármilyen zaj és károsanyag használattól mentes vállalkozói tevékenységhez. Óvoda, általános iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, élelmiszer boltok, autóbusz megálló és a kellemes sétákra hívogató Czóbel-kúria park is 200 méteren belül található. Kisvárda központja mindössze 5 km. Az ingatlan megvásárlásához igénybe vehető a Falusi CSOK és a kedvezményes kamatozású támogatott hitel. Bővebb információval és megtekintéssel kapcsolatban várom érdeklődő hívását a +36 70 454 1221 telefonszámon.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Fan coil
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szathmáry Mária Otthon Centrum - Kisvárda Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szathmáry Mária Otthon Centrum - Kisvárda Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY